Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je rahmetli Zemir ubio tog crnca koji ga je napao, onda bi bilo u svim medijima, kako je bosanac/bijelac/musliman izashao iz auta i ubio maloljetnog crnca.....
bilo bi musliman terorista ubio americkog drzavljanina , a ovako kad muslimana roknu kao da su pašče ubili , ne zanima ih
pa šta očekuješ drugo, on je za njih tuđin i nižeg ranga, manje je čovjek. To je realnost, ne znam šta neki seru o tome, kad je to opštepoznato. Klasični primjer sam imala u sopstvenom životu kad su ovi misionari iz Amerike došli da pomažu i šire vjeru, a prave šale na račun crnaca. De ohanite. Ovi naši što ne pišu mi je sasvim ok, jer je to amerikanac BH porijekla i doviđenja, trebaju se brinuti o ovoj sirotinji ovdje!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
St. Louis je uvijek bio opasan grad za bijelce koji su vremeno poceli iseljavati u druge gradove... Da bi povratili balans skontali su da nasele 120.000 levata iz Bosne...
Pa konzervativni mediji o ovome slucaju bruje na sav glas, samo idiotski liberalni mediji sute o tome kao i o svakom drugom slucaju kada crmac ubije bijelca. Liberalni majmuni su previse bizi u huskanju crmaca da divljaju po ulicama, opravdavajuci pljackanje, paljenje i ubistva kao "justified anger". Ironicno, nijedan od ovih bogatih liberala sa CNN, NBC, ABC itd. ne zivi ni blizu ovih podivljalih crncuga. Charles Barkley opisao je problem najbolje jer ih se uci da ako misle inteligentno misle kao bijelci, ako se oblace normalno oblace se kao bijelci...problem nije u policiji vec u ponasanju ovih crmaca.
Šute jer znaju da bi bure baruta eksplodiralo kada bi se prikazivalo kao zločin zbog rasizma, tj. crnca prema bijelcu.
Peticija - potpisite http://www.thepetitionsite.com/923/405/178/brutal-murder-with-hammers-of-zemir-begic-in-saint-louis/
dobar mu je koment "nije dovoljno brutalan i rasno osnovan",trebalo je dodati i politicko-ekonomski profitabilan.licemjerno politikansko NADRInovinarstvo,samo im treba krvi,mesa,senzacionalizma,shoe must go on...pih,lako je biti takav novinar,tj moralna nula i beskompromisno bezobrazan,nije to gospodo novinarstvo,to je sve samo ne to
Pa nije teško provjeriti i uvjeriti se da urednik medijske BBC laže. Sada se postavlja pitanje zbog čega laže? http://www.wptv.com/news/national/zemir-begic-man-beaten-to-death-with-hammers-in-st-louis-police-say http://guardianlv.com/2014/11/st-louis-man-beaten-to-death-with-hammers/ http://scallywagandvagabond.com/2014/12/zemir-begic-beaten-to-death-with-hammers-by-gang-car-attack/ http://www.stltoday.com/news/local/crime-and-courts/st-louis-mayor-police-say-race-played-no-role-in/article_e2254f3d-6ea6-5265-973c-e0eccd4ece61.html http://guerillamedianetwork.com/justiceforzemir-family-of-bosnian-man-killed-in-st-louis-claims-it-was-a-hate-crime/ itd.
@Derrimm, naravno! Tako sam i ja protumačila. Može se pročitati između redova šta je BBC htio da kaže. Ljudi nasjedaju na gluposti i lako nasjednu na glasine. A glasine su u ovom slučaju vješto ciljane. Trebalo je baciti kost!
Da mediji objavljuju svako dnevno ubistvo u svijetu, mi ne bi kupovali dnevne novine nego dnevne kataloge, i to one sa 1000+ stranica. Ovo je vijest u Bosni jer se radi o Bosancu a BBC zabole qurac za tamo nekog ubijenog stranca u Americi, imaju oni preče vijesti za objaviti. Ko razumije shvatiti će :-)
Sute jer da se sazna prava istina moglo bi se desit da bosna objavi rat americi kazu boje se nasih ratnih aviona!
GDJE SU ONI ŠTO SU SE RADOVALI UKIDANJU JUŽNOG TOKA??????? -http://www.bh-index.com/brisel-ne-odustaje-od-juznog-toka/
Laktašenko?????
koga boli k. za bosanca u americi eto sto
Zbog toga sto su ubioci bili neki diletanti, a ne policija? I jos sto su ekspresno nakon toga uhapseni i sad ce biti i kaznjeni, mozda cak i osudjeni na smrt. Stvarno ne razumijem. Zalosno je sto se desilo, ali zasto sad uopce treba biti top tema na CNN-u? Eto, americke medije vrse zavjeru jer onako mrze Bosance a obozavaju siromasne Crnce - je li to pravi razlog? How yes no.
prijenošenje izvještaja je bilo svako u većini medija - Federacija, pa i Nezavisnim, Blicu i KuriruNije mi jasno čemu ova "patka! ??
Imam san! Da svi živi u miru; Bijelci, Crnci, Kinezi, Arapi, Meksikanci, Bošnjaci, i ostali.
Dodaji sve redom...svi se mogu pronaći pod 'ostali'. :)
Evo Erdogan postavlja pitanje: Zašto u Vijeću sigurnosti UN nema nijedne muslimanske zemlje? Dobro pitanje..
Istina je vjerovatno da se ovaj nesretni momak nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme kao sto pise prisonplanet.com http://www.prisonplanet.com/police-blame-zemir-begic-for-his-own-murder-by-hammer-wielding-teens.html Neko ko hoda okolo sa cekicem za vrijeme rasnih nereda, ne treba narocit motiv da nekoga ubije. Dovoljno je da taj neko ima drugu boju koze.
Bas tako, dragi moj Sandzo. Uvijek neko nekoga tlaci. Ne da nam se da prozivimo u miru ovo malo zivota sto nam je bog dao.
Nema njih ni 15% u SAD, a pola pola nece biti nikada jer su bijeli dovoljno isprepadani da je i ovih 15% u njihovim ocima previse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbog toga sto su ubioci bili neki diletanti, a ne policija?