Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na snimcima se vidi da je koristeno hemijsko oruzje,jedino sto teoreticari zavjere mogu tvrditi da su to ameri bacili nekako. No meni je to totalno nebitno,bilo tog napada ili ne asadova vojska odranije ubija sirijske civile. Na stranu civila stala je IZ u BiH,sejh Kardavi,veliki lider Erdogan,a na stranu sirijske vojske su stali cetnici,ustase,sije,rusi...svi oni koji mrze muslimane.dovoljno pametnom
Joj da hoće neko več jednom ove Amere razvalit,volio bi' već išta
Tako je govorio i Milošević
ista šuplja priča ko sa irakom i sadamom... precrtana situacija, tako su ameri tvrdili da sadam ima biološko oružje....
Ako ubijaš svoj narod ili bilo čiji, treba te smaknuti...što se jednostavno ne povučeš i ostaviš narod da živi... Doduše, bojim se da bi i tada bili nemiri kao u Egiptu i slično, ali bi bilo manje barem....
Islam je napadnut
Koga briga imaju ili nemaju dokaze. Spalit ce sve zivo u prvom valu napada! U roku od 2 minute mogu da ispale 6,000 projektila raznih razmjera pa cak i onih koji prodiru doboko u zemlju da tebe nadju. Imaju neku raketu koja ide vise od 100m u zemlju!
@GeneralBHF Evo ga: Massive Ordnance Penetrator (MOP) GBU-57A/B http://military.dyndns.info/bunkerbuster/index.html
Dokazi postoje i to oni dokazi, koji prikazuju mrtva tijela ili demokratski rečeno "kolateralnu štetu". Sada, ko je upotrijebio hemijsko oružje, tu već ima prostora za špekulacije.. P.S. Jezičak na vagi je čudna stvarčica..
Nisu imali ni za irak dokaze pa su ga sjeb....