Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ista gowna
idu izbori za Kongres u SAD, Trumpov rejting je daleko ispred bilo koga kod demokrata, tako da su morali ovoga izvuci iz naftalina. pogledajte Trump-O-Metar koji prati ispunjavanje Trumpovih obecanja samo 2% amera smatra da Trump nije ispunio svoja predizborna obecanja http://media.opennews.org/img/trump_tracker/politifact_scorecard.png
@kraftwerk tako je i Hillary vodila u MSM medijima, pa je izgubila na kraju
Da je dobar nije. Al da je unjeo nestabilnost unutar amerike jeste. Zato ga goditvim
TrumpOmetar Promise KEPT https://i.imgur.com/w0S6Vbq.jpg
Bravo za Obamu i njegovu zenu Michell koja se isto ukljucila u kampanju za novembarske izbore. Sve demokratske snage u SAD trebaju i hoce dati sve od sebe da na izborima za Senat pobjede demokrate poslije cega bi uslijedio pad putinovog spijuna.
Ovaj Trump sad nebi prosao ni najobicniji ljekarski pregled kao i YUGO mog komsije Avda tehnicki
Obama pati za medijskom paznjom, postalo je malo dosadno
to se u usa zove attention whore
Trump je najbolji predsjednik Amerike ikada.Svi ga skoro podrzavaju osim muslimana.
Ali koliko god muslimani bili protiv Trumpa on sve vise jaca.
Trump je ološ od čovjeka koji apelira na ono nehumano u njemu. Na to je prijeko potrebno upućivati, bez predaha. Ovakve zvijeri ne smiju biti na čelu bilo koje države, osim ako se čovječanstvo želi vratiti u mračno doba svoje egzistencije.
Ne seeri po čemu je to Trump loš? Najbolji predsjednik Amerike ikada
@AbuOmarHattab Razligu među beduine, Omere!
Pa kao Dodik u BiH, simptom podjele a ne uzrok.
@SljivaRanka smjesan si.. dodick je upravo to obican ‘dick’ koji je odsviro svoje
Sve je to isto
trump je ogolio američku bit, ono što su taktičniji političari uspješno prekrivali. agresivnoat, gaženje preko leševa zbog američkih interesa, nedostatak trunke morala u međunarodnim odnosima...
...zato glasajte za Republikance jer ovi pokušavaju strahom uzeti glasove. Demokratska stranka je propast.