Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško onima kojim UN bude pomagao. a teško i arapskim zemljama koje čekaju da UN pomogne Palestini! Živio Otpor!
e pa vtarite palestincima samo sto je njihovo i nek isele se ti cionisti i nećete morati nikad vise gradit....
Tesko narodu gdje se pojavi UN zastitna kapa zla zapadnog...
Koliko ljudi zna da ce se sukobi nastaviti,samo ce sada JORDAN biti napadnut od strane izrahella naravno,kako se klupko odmotava to je cudo?
znaci banka uze i mjesec,proklete banke uzese sve zivo?
Sve dok svijet popravlja izgradjuje Gazu oni ce rusit ali kad bi UNO natjero sankcijama cioniste da oni poprave sve sto su porusili nebi oni nikad vise rusili,a za zlocine da se osude i drzava izrael i pojedinci.
da vidimo prvo ko će odgovarati za civile idiote
Ba(n)kir mjesecar!
To onaj isti UN sto je bio u Bosni, u sest ZASTICENIH zona, gdje najvise stradalo sto materijalnih, sto ljudskih resursa
I poslije obavezno pametovati da su oni kobajagi nesto uradili
JUDEN RAUS.....SIEG HEIL............
Bije samo pitanje gradi,ruši...gradi...ruši!!!!! Osnovni problem su poginuli,žrtve rata,raseljavanje....i identitet naroda Palestine koji nema svoju državu!
Poznato ovo: nemaju svoj identitet i drzavu? Je`l da?