Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placenici finansirani katarskim i saudijskim novcem, a naoruzani od Erdogana, za racun SAD, Izraela i evr. kolonijalnih sila, pred svaki bitni sastanak o Siriji, naprave neki masakr, ali to je za njih rutina, isti vec godinama masakriraju neduzne po Iraku, Pakistanu, svuda gdje Zapad i cionisti imaju interes za tim, bas kao sto su masakrirali muslimane s Britancima zajedno dok su uspostavljali marionetsku vehabitsku tiraniju tzv. Kraljevinu \"Saudijsku\" Arabiju.
Uvijek isti usr@ni scenario. Ceka se da ludjaci potamane desestine hiljada ljudi, a ovima sto ih nisu potamanili uniste nepovratno zivote, pa se onda kao zabrinuto prevrce ocima, suosjeca, intervenise. Svijet je hala jedna obicna,a UN samo skupa ubleha.