Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam vojni stručnjak,a zar prvo prije pokretanja trupa nije trebalo pet dana orati artiljerijom.i sa himrasima ruske položaj.
Nisi vojni strucnjak a ni sposoban koristiti google. Ljudi sedmicama zdrobise ciljeve, naftne rafinerije, skladista municije itd.
Rusi im uzeli kote i samo cekaju
ko ceka taj doceka himars
A ko je uopće i očekivao neka sad velika vraćanja okupirane teritorije. Svako ko je bio borac u našem ratu to dobro zna. Bitno je da su Ukrajinci uopće došli za tako kratko vrijeme u fazu kontranapada. Nama u Bosni i u Hrvatskoj trebale su 3-4 godine. Ovo je stvarno prebrzo.
Citas vjesti Ukra i Rus ...mrtvi na sve strane. isti narod a mene raduje ;) chete ginu ...
ja da sam Putin samo bi guzio balerine,hebo ga rat
jos nije počela ofanziva :) prepoznat ce te kad počne :) .... bjezaniju da traktorima ......
pobijte sve agresore slava ukrajini
Bajden šalji F 16. Ovako ne ide...
Bajden šalji F 16. Ovako ne ide...
Cak je i Imbex.hr prestao da vjeruje u ono sto pise godinu dana https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-ukrajinci-sute-o-protuofenzivi-zato-sto-im-ne-ide-dobro/2470438.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Plavo-žuti dres Zela nosi, Ponosno ime svoje u srcu nosi, Ratni heroj, junak vječni, Nikad nećeš biti zaboravljeni. Tvoja hrabrost i požrtvovnost, Ostavili su trag u povijesti, Zela, ti si naš ponos, Tvoj lik će živjeti zauvijek u našoj priči
Jeko Zela?!
Sve je ovo holivud. Ja jos nisam nigdje vidio ni jednu bolnicu sa ranjenicima, a navodno ih je pola miliona na obje strane. I te hrpe leseva svi nesto spominju, al slike i videa nigdje. Smrdi meni sve ovo jako. Svakog dana samo gledamo sumanuta ispucavanja artiljerije, spaljenu tehniku i sela. Ne vjerujem nikam nista.
Ko bi rekao 90ih da će Rusija i ruski narod preuzeti ulogu Hitlerovu..i njegov fašizam i nacizam... danas je to realnost...
Daj ba ne njajke zivota ti. Ni sam ne vjerujes u ovo sto pises.
Izgubili su 6 od 21 isporučen Leopard 2A6 u jednom napadu... Plus Leo 2A4, više od 10 Bradleya, VAB, Oskosh, YPR-765, itd, itd... Svaka im čast, vala. Još 3-4 ovakva napada i pred Moskvom su
Ispade da su izgubili vise tenkova nego sto su dobili.
Totalno fake, autor se bas trudio i bas se nalozio. Ukrajinska ofanziva propala poslije punih 2-3 dana, u odnosu na ruske "uspjehe" za 500 dana. Koji je kriterij da bi skrabao po klixu? Totalni promasaj.
Ovaj Klix je kopija srbijanskog Kurira