Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo muslimana u Bosni ali i inace ne jedeu svinjetinu. Ovo javno sto se laze je samo silovanje istine.
A jesi li cuo da u Egiptu zive Kopti, pretci hriscana? Egipat je kolijevka pravoslavlja. A sto se tice svinjetine, pa 90 posto Muslimana koje ja znam je jede, budimo realni. Skupa klopamo prsutu a bogami i klempu s raznja.
Kako će posada pomoći putniku koji se razboli, kad inkubacija traje 24 sata, a do pojave prvih simptoma treba četiri dana? Može pomoći onome ko je već uveliko zaražen, ali ako ne pokazuje simptome, ne mogu spriječit da on to prenese na druge na istom letu, a onda se fino svi iskrcaju, on ode kući, pa tek, recimo, sutra pokaže simptome, a ostali putnici nastave letove diljem svijeta, pa i oni pokažu simptome tek nakon što zaraze još koju stotinu drugih. Lačnana reakcija. Meni je mnogo zanimljivija vijest iz Egipta, prenio Associated Press, da su naredili da se zakolje 300.000 svinja. Ja sam mislio da ih oni ne uzgajaju.
Ovi i dalje rade www.travelbih.com