Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast pilotu nije moglo bolje.....
Nema na cemu,zato sam obučen
Svaka cast majstore
Fedex nesto puno ujebe avione,prije 10 godina nije se htjeo vrati u dohu,nego u plamenu krenuo ka dubaiu i pao prije piste.Stajni trap bi se trebao izvuci na gravitaciju ako motorni mehanizam ne radi
Podsjeti me na film i nesrecu fedexa " brodolom života"
Stari krševi treba sve zamijeniti.
Svaka čast turcima izvrsno su organizirani
Boeing vec sprema ubice za svjedoke
Zamalo da snime drugi dio Castaway
Opet Boeing
Jesu li avioni predviđeni za ovo odnosno jesu li na trupu pojačani materijalom
Svaka čast. Ali vatrogasci su mogli biti i brži. Čak su mogli kvasiti pistu da što manje trenja bude. Ali kako je moguće da još nije riješen problem nefunkcionisanja stajnog trapa. Zar ne bi trebao postojati i način manuelnog spuśtanja. Ako vozač kamiona može ručno pomoću dizalice podići kamion i zamijeniti točak, zašto se isto tako "točak" aviona ne bi ručno mogao dole spustiti.
Joj de ne provaljuj se svega ti sa svojim izjavama. :-D
jeste kvasiti pistu i onda nek ga suma fata na kraju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet Boeing?!
Svaka čast pilotu.
Dobro je više Tom Hanks. U šta god sjedneš da voziš belaj (: