Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su naopaki jos će dozvolit' vožnju pod dejstvom narkotika.Vid' ćeš kad horsaši krenu kljucat na semaforu pa ti trubi materi.
I kad položiš onda smiješ pjan voziti
naravno, bio sam sarkastican
Divno
Kad je ikad moj otac to praktikovao, doduse na poligonu, poloziti regularno voznju pa onda poloziti njegovu voznju.
Samo jos kad bi kod nas polagali normalan vozacki ispit bilo bi i super. Izgleda da nam je postao trend izbjegavati polaganje vozackog ispita, jer sta ce to nama, mi sve to znamo bolje i od instruktora
U nas kad se polaze vozacki treba dobro mutan najlon stavit vozacu na sofersajbu i tako simulirat jaku kisu snijeg i led na sofersajbi. Sta znas ako u idealnim uslovima polazess?
Jesu li i instruktori pijani? Pitam za kolegu, ima autoskolu...
Pametni japanci.. Treba svakog tinejđera sa manjim prekrsajem staviti u zenicu na 24h.. pa mu nece pasti na pamet nesto uraditi za zivota.
spremaju se za novu flotu kamakazi vozaca.