Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta smo spali Bosnjaci da gledamo Rtrs zbog ukidanja Arena sporta od Telemacha, jos ovaj komentator kaze igrac iz Federacije Edin Dzeko..
@gooUser1610278194, smanji ton Smrdonje i gledaj utakmicu, svakako nema publike za puni ugođaj.
@gooUser1610278194 Pa sto ne uzmes BH Telekom, magarce jedan? Zasto finansiras veliku Srbiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E da hoće, joj da hoće da nemamo ni interneta. Reset naših pilećih mozgića
@Sekundaa, Svijeca i romantika ziva....:P sta bolje i ljepse?
0de natalitet 50% gore 😁
Hoćete struju bez fosilnih goriva a nemate plan B? Ukidate termoelektrane na savjet djeteta koje nije samo završilo srednju školu a nemate ništa bolje od vjetra? E eto vam sad vjetar i obnovljivi izvori.
Komentator Rtrs-a je rekao da je Dzeko kapiten naše Bosne i Hercegovine i da se sprema doček Zmajeva u Banja Luci.
Haha a kako smi mi u ratu bili sedmicama bez struje i vode i niko nista??!! Sve vam .... Da vam...
gasi sve.idemo iz početka.
Uskoro utakmica Federacija BiH vs Republika Srpska abd
Dajte nam neki veliki restart, puno se nasralo govana na planeti
Prema specifikaciji,svi uređaji koji rade na mrežnim naponu standarda U=220/240 V,imaju i standard da je frekvencija mreže f=50-60Hz... Dakle prema ovome prosta matematika kaže da naponska kolebanja mogu iznositi čak 11%,a frekvencijska i do 20%od nominalnih vrijednosti.Probajte zamisliti da je odstupanje bilo manje od 1/4Hz Eto toliko fizičari sa Klix academy!
Evropa se snadbjeva iz vise pravaca povezanih u sistem ,kad jedan krak otkaže pale se ostali,i ovo se cesto desava ili zbog tehnike ili nevremena ili havarije,nista cudno Krenuli i Rusi u propagandu i smutnju iz drzave gdje nema ni struje ,ni vode ni hljeba i mesa,pa vele da malo utjesimo narod
Pitam se koliko klix komentatora ovo razumije sustinski 🤪
i EU još pita , što gradite blok 7 ? e moj Reufe
jučer je CIJELI Pakistan ostao bez struje, zbog "pada frenkvencije".... najveći ispad sistema u historiji covjecanstva... danas Ruminija... najedanput, Trumpu ukasili twitter i sad sve zemlje imaju probleme "sa frekevencijom"..sumnjivo ? I gdje vijest o Pakistanu ?
Neka vas sada spašavaju ekolozi koji samo hoće energiju iz vjetra i sunca. To je glavni razlog da će elektroenergetski sistemi biti ranjiviji.
Eto EU zavise od Rumunjske el. mreze.
Glupani pogasili ispravne nuklearke a sad nas još tjeraju da vozimo auta na struju.
Zato su i uvezali zapadni Balkan ubelektro mrežu jer njima treba struja a ne radi nas Ali neće EU nas kao članicu . Eto to je ta divna EU