Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zasto ste iznenađeni. Krst je krst. Koliko su samo Austrougari ubili ljudi kad su okupirali Bosnu. Pa ko je zabranio bosanska jezik.
Srba je poginulo 120000000 minimum
austrougari zabranili bosanski jezik ??????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokazi se sami pokazuju. Ova austrijska administracija se vodi kao prijatelji BiH.
SDA naprijed.
Sta ce austrijskw pizzzzde koje su se naguzule hitleru bez ispaljenog metka. Nacija koja ce izumrjeti jer vise vole zivotinje nego djecu. A pored toga ausländeri ce preuzeti tu pedersku zemlju a ovaj senilni starac ce umrijeti
Ossi Schweine
Nadam se da ce sljedeće bit dodijeljeno posthumno adolfu 👏👏👏
Mnoga ova prezimena/imena sa 'Van' su cionistička. Evropa je majka cionizma.
Nemamo mi prijatelja, ni austrije ni turske ni njemacke. U se i u svoje kljuse. Ni amerike...
Javnost nije gledala nijedan video na YT od ovog pisca kad govori o svom dijelu Nedi sa beogradske televizije. On je prvenstveno po tim rijecima u zzalu za gubitkom Jugoslavije.I danas kad velike sile ratuju u ukrajini stalno sam u dilemi zar se nije mogao izbjeci rat dogovorom 1991 Karadzic Filipovic?
Austrija je divna zemlja, zemlja predaka.
Nemojte mislit ako imaju nova i drugačija odijela da se nešto promijenilo, jednom fašistti uvijek fašistti
HEIL HANDKE!!! Nazalost austrijanci ne mogu pobjeci od svoje proslosti. Uskoro priznanje i za hicu. I on je bio "poznati" austrijanac.
šta drugo očekujete od fašista
Čega se pametan stidi, budala se ponosi! Handke je negator genocida u Srebrenici i svi ga trebamo staviti na ignore, jer je nečovjek.
Nemac ,Ciganin i Jevrej na okupu sa predsednikom Austrije.
Jel zna taj predsednik šta je pričao smrad iz Austrije ! Handke je Austrijanac ko što sam ja Eskim !
Jel zna taj predsednik šta je pričao smrad iz Austrije ! Handke je Austrijanac ko što sam ja Eskim !