Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno nam je stalo do tovg misljenja nemas pojma kak! imamo mi istu gamad i ovdje koja jos gore govori pa opet nam BOSNA PONOSNA STOJI!!
postoja ce i dalje bez 50% teritorije
o cemu ti pricas??? urazumi se decko
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
"BiH je država koja se umjetno održava" Reci nam nešto što ne znamo. I nije jedina takva.
ma u Austriji ima puno ljudi iz BIH, a ovaj se zalaže za smanjenje imigracije...
FPO ima svega 10% glasača u Austiji !!! Nebitna stranka !!! Zbog iste je Austrija bila gotovo izbačena iz Evropske unije! (Doživjeli su jednu vrstu embarga od drugih članica Evrope..tada su morali vlast napustiti svi iz FPO-a!!! Da Evropa ne bi uvela embargo!
a što bi onda trebali s Mađarskom i Jobbikom tek?
Hvalim Allaha dž.š. što će nas na popisu biti iznad 50 %, ali ne smijemo braćo zaboraviti da će Zapad na to naprosto poluditi, jer su u jednoj zemlji u Evropi većina muslimani. Moramo pridobiti Hrvate i Srbe na svoju stranu i sve to amortizovati! Nisu zalud ovakve izjave i priče ... nažalost
Moze da ga pusi tip...
I Austria je Njemačka van sebe.
I hitler je ovako krenuo iz Austrije.... treba ovome labrnju privezat odma u startu i ostro osuditi mijesanje u politiku druge zemlje kao i tuziti za netacne navode.
U Beogradu ima jedno naselje u njemu žive Romi i oni žele da se odvoje .
U Becu sam kafu u centru grada narucio na srpskom (konobarica mi je rekla "slobodno na srpskom naruci"), pricao sa baba serom u wc-u na srpskom, slusao srpski kod velikog broja prolaznika u glavnoj promenadi, a najveci hit mi je bio wifi u centru "Republika Srpska" :)
onda si se probudio I skontao da I dalje živiš na Grmeču I da ti je kulturni domet korida
Otkud ti znas gdje ja zivim? Mozda zivim u jos vecem gradu od Beca. Ja ti samo slikovito docaravam koliko ima Srba u Becu, to i nije neka tajna.
BiH je drzava koja iz dana u dan propada u rukama mafijaša i ratnih profitera i tatinih sinova. Poruka za sve, bježite što dalje od nje -.-
Ma Amere bolan šta ga umotavaš ba? reci paščetu u oči da je BiH starija država i Bošnjaci straiji narod od tzv Austrijanaca koji su kao eto njihova "brača" srbi uvjek bili nečiji servi i kmeti a danas nekome prosipaju pamet. Proglasite ga kao "persona non grata" u BiH i pošaljite oštru poruku toj stoki tamo. Čega se više bojite, ma neka se i oni i EU gone u tri pičke materine, Bosna je opstala bez njih 1000 godina i ostače još 1000 godina a taj njihov židovsko-kapitalistička zavjera tyv EU če propadne u roku od 20-30 godina.
Inače to tako ide. Ko god hoće da se pripoji nekome, ima pravo da to i uradi. Kupim ja recimo u Beču 100x100m livade kakve i pripojim se Somaliji.
Ovo je notorna činjenica, e sad ako nekome smeta njegov peoblem....
Blecak cccc
Ja kao krscanin ne zelim da budem "primarna"briga ovakvim nacionalistima.Proslost je pokazala da se takvi brinu samo za svoju korist a drugima nanose stetu.Ostavite vi nase brige nama a u svojim drzavama radite sta hocete.Sacuvaj nas boze takvih dusebriznika.
Strache svoju politiku u Austriji zasniva na mrznji prema strancima, sistem slican Dodiku(znaci, propao sistem), po njemu(glupanu) znaci da se tlijani u Tirolu trebaju pripojiti Italiji i li slovenci u Koruskoj Sloveniji szo je neizvodljivo isto kao sto to ne mogu uraditi Srbi ili Hrvati u Bosni. Mada nikome nije zabranjeno da ode da zivi u svoju "maticu", ali sa sobom moze ponjeti samo svoje prnje i (ako ima kintu) i to je to. Ne vidim razlog za diskusiju na tu temu, pa to je cista utopija, te neke fantomske drzave i slicno. Strache inace super manipulise glupim Srbijancima u Austriji. Stavio je neku srpsku brojanicu od 99centi na ruku i glupi srbi odmah poletili da glasaju za njega,. Da pobjedi(sto je nemoguce) prvo bi njih popalio u gasnim komorama. Debili retardirani.