Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bora đorđević zna dze avion pitajte njega.
Recimo da dokaz broj 1 sigurno pripada nestalom avionu. Dokaz na njemu morske školjke su stare 6 mjeseci a avion nestao prije 2 godine ! GDJE JE TAJ KAO NAVODNO SIGURNI DOKAZ BORAVIO U MEĐUVREMENU ??? Ko me to pravi od silnih nadležnih budalom ? Ili gledam kao posljedice udarca aviona u Pentagon, a daleko sporiji avion u AMsterdamu kad je udario u zgradu višu od Pentagona RAZNIO JE !
Otkud sad Australija nadležna kad nema ni jedan jedini dokaz da je u njenim vodama došlo do nesreće niti je avion njen niti su stradali njeni državljnai. E TO JE TEK NAJVEĆA MISTERIJA.
Eight countries have been assisting - Australia, China, Japan, Malaysia, New Zealand, South Korea, the United Kingdom and the United States. The Australian Transport Safety Bureau (ATSB) is leading the underwater search for missing Malaysia Airlines flight MH370. The investigation is being led by the Malaysian authorities, who are also liaising with the FBI, Interpol and other international law enforcement agencies. http://www.bbc.com/news/world-asia-26514556
Da ne bi pilot neki rođak onog Nijemca što zapuca u planinu?