Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj priči je izvjesno da su i roditelji djevojčice (potencijalne mame) i roditelji dječaka (potencijalnog tate), napravili traljav posao kada su odgajali svoju djecu i kakva god bude odluka suda, šteta je već učinjena..
Užas..gdje ode ovaj svijet. Sa 12 godina si maksum..kakav crni sex sa 12 godina..
@Vonj Mogao bi neko napisati sta vladika Kacevanda radi sa maloljetnim momčićima.. ko zna jesu li imali i 12 godina..Mislim uzasno ogavan primjer i ne kntam zašto se uopšte dotičeš vjere..
"rekla da joj je cijela situacija veoma stresna" uhhh, kako bih joj glavu odvrnula!!
@ peanut ...Ne razumijem, zasto glavu odvrnuti...
@LIMESA ... ne bih da budem vulgarna ali mi nije jasno kako je umjela rasiriti nogice?!? i sada ce ubiti bebu jer joj je to naporno ... ma bem ti covjeka!
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Dvanaestogodišnjakinja abortira...prestrašno.....
uzasna situacija ona je dijete
Bogme rano pokazala interes za kitu.
Namjerno otezu sa odlukom.Ne bi li se porodila.