Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurwa budisticka. Nikad mi se nije svidjala. Jos kad je oslobodjena iz kazamata Malden Maric je pricao o njenim zlodjelima. Ali nobel je odavno cisti kuratz. Kad ga je dobio Obama, sta dalje pricati
Dusman ostane dusman.
@KSAhunterr zato treba ostat coek po bilo koju cijeni I prijatelja ne izdat!
Ova od ljutine nemre da udeblja 😂
Najvjerovatnije je Myanmar ili Burma novo ratiste za dzihad s obzirom da ISIS gubi rat u Iraku i Siriji, i vrlo su pogodno tlo za izazivanje vjerskih sukoba jer imaju preko 100 etnickih grupa.
jest jest radite na njihovoj zaštiti od 1978-e. tri metra ispod zemlje raskomadani su najsigurniji po vašoj logici, i ti neki dobitnik nobelove nagrade... pu
Realno niko ne zna šta se stvarno događa tamo, pitanje je zašto UN ne pošalje svoje snage tamo? Ne treba zaboraviti da ima i druga strana istine: "Oni su napali budističko pleme Mro, koje broji između 20.000 i 40.000 ljudi, koje je pobjeglo pred rušilačkim bijesom "islamista ARSA" snaga. Ruše budističke hramove i uništavaju kipove Bude. No, to se ne navodi u izvještajima – saopćila je tamošnja vojska."
Ja nešto nisam vidio da je itko objavio slike mučenja i ubijanja budističke djece. Boli me qurac za kipove i hramove, meni su nedužna djeca svetinja.
Tajip našo nju na odgovornost da poziva ko da je gospodar jevenog svemira.
zena je negativac zestok...2016 godine je davala intervju novinarki i na kraju kada je skontala da je novinarka muslimanka (BBC-novinarka), bila je bjesna i rekla....niko mi nije rekao da ce me intervjuirati muslimanka....tako da, ako ona radi na zaštiti Rohinja, pobiće ih sve....
I nek ih pobije, di se musliman pojavi tamo nastaje kaos i nasilje.
@mizantrop23 halo kaotični , muslimani se ne pojavljuju, oni su u svom na svom, nego vi dolazite i pravite zulum....
Umri kurvo...
Na cemu ti radis kineska kurvo.Jebali ti bude mater kurvo izdajnicka.Djubre ruzno pokvareno.
Terobudisti
A kao Erdogan sada postaje zaštitnik svih muslimana svijeta? hahahahha a Kurde maltretiraju već stoljećima.... Kemale, Habibe, Saddame, Nassere, Bashare, Gadaffi vratite ste i skinite ove budale! @Druže Tito - i ti se vrati u Jugoslaviju!
@MCCCLXXVII Tesko je to objasniti prosjecnom covjeku koji svu pamet svijeta pokupi u kladionici.
Mi bosanci smo najveci strucnjaci za vanjsku politiku. Sve probleme razumijemo do srzi. Bez obzira sto su neki tek prekjucer culi za Rohinje, i pitaju se sta je Mijanmar. A tek kakvi smo strucnjaci za sport, kako lijepo objasnimo Amelu Tuki da mu je taktika losa. Samo mi nije jasno kako jos nismo poslali satelit u orbitu.
A da, ti ih sve demantujes i mislis da si pametniji od svih njih, a nemas pojma da ovdje na ovom portalu ima vise Srbijanaca i Hrvatijanca i to pojedinacno nego Bosanaca.
Pa sto se taj jadan narod koji koljete svakodnevno ne brani oruzijem ako su teroristi. Internet pun snimaka ljudi izrezanih na dijelove, mrtve djece i zena, to sve teroristi. Kakvi divljaci. Tako su i cetalji klali, silovali, palili zive ljude pa danas zrtvu osudjuju da je kriva za njihov zlocin. Pocionioci genocida uvijek negiraju i zrtvu optuzuju da je kriva za vlastiti pokolj, to je zajedničko svim zločincima.
radi na njihovoj zastiti kao UN 95' na zastiti Srebrenice
Mirno spavajte, niko vas ne sme da bije...
babuskaro trebalo bi ti oduzeti tu nagradu po kojoj si postala poznata..... svaka cast Turskoj koja se istinski zalaze za pomoc ovim jadnicima...