Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
London: Hiljade muslimana na protestu protiv ISIL-a Ljudi nosili transparente na kojima je pisalo da su teroristi neprijatelji Allaha i čovječanstva, a ISIL nije niti država niti dio islama.
london je muslimanski grad.....zasto samo hiljadu na protestu protiv islia?...jel to znaci da ostali podrzavaju isil?
@SuperSorab Pročitaj još jednom da piše HILJADE. Imaju i slike kao dokaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka cast za Ozford!
kinezi trnsvestiti
Govnara
I trebate joj oduzeti sve.Nacisticka kurva.
Namlatiti kuččku.
@praznaprica Mnogo opasniji od zlobnih i agresivnih neznalica su učeni a istovremeno nehumani ljudi. Takvi su kadra napraviti nepopravljve štete. Znanje i umjeće ne vrijedi ništa i vodi ka goloj destrukciji ako nije usmjereno za olakšavanje svakodnevnog života ljudima uz njegovanje morala, etike i susjećanja. Nobelovci bi morali biti primjer tome.
@praznaprica Da, da. Baš to.
mislim da ce ona plakati 40 dana....:)
@dis3 ...o postovanju drzave i zakona se radi....sorosevi sotonisti hodaju svuda po svijetu i huskaju manjine da budu gazde vecini...ko je uopste znao te rohinje pre godinu dana?...niko...zivjeli su mirno u svojim kucama i imanjima...a onda im je dosao neki americi diplomata i rekao da bi bilo dobro da oni dobiju drzavu i da ce im amerika dati milijarde i zivjet ce u slobodi...sve je to ok...za svoja prava se trebas boriti...ali kad dobijes po nosu nema potrebe da kmecis....
@dis3 ...trebao bi da znas osnovne stvari....srba je u republici srpskoj 85%...a ja sam srbin..cetnik....no ni to nije bitno...i ja kao veliki srbin moram da postujem zakon republike srpske cak i ako mi se nekad ne dopadaju....zakon se donosi u parlamenu ne na ulici....pa nismo mi muslimani???
dobra vijest i za nobelovu nagradu trebaju promijeniti pravila.... ona vjerovatno mora podrzati vojsku, mozda je i prisiljena ali uvijek ima nacin da se to izbjegne, zasto ce joj vlast onda u takvoj zemlji
Kad se mujare samovazduše po Engleskoj,oni šalju avione da malo bombama prodrmusaju crevca muslimana, a kada se Mjanmar brani od istog zla,onda kazna.. :))) Poštenjačine Englezi.. :)))
Budistička teroristkinja