Najviše u historiji
0
Atina duguje 300 milijardi eura
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini izlaz im je da zarate sa turskom, pomocice im i braca srbi jer su i oni nama pomagali
tako zavrse svi koji trose prije nego sto zarade. ni nama se ne pise bolje. SMRT POLITICARIMA.
Kao i Hrvatska , samo sto politicari u Hrvatskoj i Srbiji za sve svoje neuspjehe uvijek nadju BIH gdje lijece njihove frustracije. Cini mi se da su Grci ucestvovali u genocidu u Srebrenici kako su posijali tako nek zanju. Ali vjerovatno ce im evropa oprostiti dugove :)))) Jedino sto mi nije jasno do kada ce evropa zemljama poput grcke, srbije i hrvatske poklanjat novce.
sta pricas ti, SAD ima duga 3000 milijardi, rasformias drzave i dug ti se prasta, isto se desilo i Jugoslaviji a nasa banana drzava, nema ni mogucnosti da joj se odobri kredit i place nam daje MMF
Isto ce se dogoditi i s Hrvatskom , jer i ona zivi iznad svojih mogucnosti i glumi gospodu i zapad a i oni jedino sto imaju to je turizam .
UUUAAAAHAHAHA J.E.B.O VAS VASA EUROPA . SKANDALOZNO ODAKLE U TAKO DOMINANTNOM DRUSTVU TOLIKA RUPA. DZE SU BRANKOVICI,DODICI,COVICI AVET )))
mafijaši neko se dobro opario
šta lupaš, jesi bio kad tamo, ružne su ko đavo
TO CE TETKA RUSIJA SVE DA SREDI,NEMA NIKAKVIH PROBLEMA,EU CE POLA DUGA SMANJITI MA SVE ZA NASU STARU KRISTIJANSKU ZEMLJU.
nema im druge vec da organiziraju javnu prostituciju za izmirenje duga. ima dobrih grkinja za zveknut, jedva cekam da odem da namirim dug.
Paraziti .... paraziti narod
zeznuli ih burazeru turci, 100% to svi znamo
ma to je bilderberg organizacija sve kriva, svake druge godine se sastanu tu..
evropejci k\'o evropejci, kad god je neki belaj, kad god treba treba stvar odgovorno uzeti u svoje ruke onda palamude to je stvar domaćih političara i domaćih odluka...isti slučaj i kod nas kad treba biti pametan, postavljati uslove, diktirati, vladati i upravljati eh onda je to već stvar unije i svih zemalja članica