Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA
KORONA
Isti oni koji stoje iza samoubistva Epsteina, iza svake finansijske krize, svakog rata. Međunarodni finansijski kartel je vlasnik svega: vojne, big-tech, farmaceutske i prehrambene industrije. U svim vladinim i međunarodnim institucijama sjede njihovi ljudi, i oni koje su kupili ili ucijenili. Zato im predsjednici i premijeri ljube ruku, cipelu, a po potrebi i gu-zicu. Mogu šta hoće - zakoni za njih ne važe. Zakoni su tu da NAS drže u pokornosti.
Zna se, kako se ne zna? Srpska Pravoslavna Crkva. To je jasno ko dan.
Nargilaši, odgovor, please.
Ubili ga jer je bio protiv uvodjenja Federalnih Rezervi htio je da novac ima pokrice. Sad kad nemaju pokrice stancaju dolare kad im se prohtije i nabijaju krize u svijetu i dizu vrijednost papiru koji nema pokrice jasno ko dan.
Jevrejska poslovica kaze, cini mi se, cca ovako. Ako zelis da shvatis nesto u vezi cega si u dilemi, onda prati trag novca.
Jack Ruby, bio je Jack Rubistein, americki zidov, koji je po necijem zadatku ubio Lee Harvey Oswalda u sred policijske stanice pred vise desetina policajaca, a sve radi toga da se ne bi otkrile prave ubice, kojih je vjerovatno bilo nekoliko. Niko ne planira ubistvo predsjednika i to Amerike na nacin da prepusti samo jednoj osobi. Dobro je poznata cinjenica da je na Kennedy-a ispaljeno vise metaka i iz vjerovatno vise pravaca.
cia
Masoni iluminati
Ubila ga SDA
zar ovo neko uopste dovodi u pitanje, jos uvijek? covjek je potencijalno bio najbolji predsjednik u historiji, koji je za kratak period napravio sjajne stvari za drzavu, a jedan od i vjerovatno glavni razlog zbog kojeg je OFIRNO roknut je taj sto ga je bolio djon za bogate, ista ravan su bili sa srednjom klasom, optereceni placanjima poreza na svoja bogatstva. o nekim drustvenim pitanjima da ne govorimo. ali smaknut od strane od onih koji i danas vladaju, duboka drzava, bankari farmaceuti itd.
Babuska
Metak
Vrlo lako ubili ga prethodnici Trumpa ovi sto okupiraju Kongres
Vozač ga ubio.
ovaj šonjo nije pucao. njemu je podmetnuto a pucali su agenti.
pa znaju