Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko 600.000 mrtvih u Siriji u zadnjih 10 godina i milioni prognanih, pa đe si care koji je tajni recept tako jedne uspješne prosperitetne države ?
Pašće i on i ovaj sto ga je dočekao . Licemjerna gamad
Bravo Asade znamo svi ko je pokret tame
Dva kasapina
Šta je pokret tame? Oni koji su ustali protiv njega da ga sruše? Ili neprijatelji Rusije kojem on sad duguje vlastitu kožu.Ebga od mafijaša se nikad ne smije tražiti pomoć. Svi su gledali kuma prvi dio, kad jedan otac moli Vitu da riješi momka koji mu je premlatio kćer. Vito odbijao dok ovaj nije dodijao. Onda bi ovaj da mu plati, a Vito njemu, da je on to za njega napravio i kad bude trebao protivuslugu da će se javiti. Ebeno je biti dužan
Hahaha, kažete ugušio prodemokratske proteste u Siriji. Strašno licemjerno.
Sta se ono desilo u Siriji, kao da nije nista ali su je vratili 30 g. unazad. Steta.