Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUCK UN! Naš su koštali Srebrenice, Foče, Zvornika, Prijedora itd..A zaustavise nas 95 kad smo krenuli sa čišćenjem Bosne od pravoslavnih fašista i djikana!
Assadu Rusi Iran i Turci su na jednoj pravednoj strani a Ameri, UN, mediji na drugoj krivoj al njima korisnoj strani!
Vidis koliko ne znas, turci su na pobunjenickoj strani, tj. protiv Assada
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zapad gleda samo interes mogu to zaustaviti kad hoće...Ovdje su sve zavadili ratovali smo kako je njima odgovaralo i kad smo krenuli da čistimo Bosnu od djikana zaustavili su nas
Podrška Assadu!
Bosanskigazija i ja mislim da upravo zapad brine vise o onim koji ratuju za njihove interese a civili njima nisu bitni jer su im sve puteve za bijeg zatvorili a ne pruzaju pomoc .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
čestitam predsjedniče na vojnom uspjeh samo deri stoku vehabijsku
ja mislim na ovog brku sa slike što svoj narod satire....a taj brko što ga ti spominješ će upravo ovom doći glave.....vrijeme će pokazati
Svaka država se brine za svoje OS, pa tako i zapad.
Podrška Assadu,i saveznicima koji nisu dozvolili amerima da od njega naprave sljedećeg Sadama ,i Gadafija,da od Sirije naprave sljedecu Libiju zbog *ebenog plinovoda.
Znači plinovod ide do Amerike.
E zbog toga je dobro da je Tramp novi predsjednik.
Asad je veoma pametan i elokventan covjek. U svakom razgovoru sa novinarima veoma jasno objasni sustinu desavanja u Siriji, mirno i stalozeno, i sto je najvaznije uvjerljivo jer govori istinu. Sirijci mogu da budu ponosni sto imaju takvog lidera i samo mogu da zale sto su se nasli na putu americkoj hegemoniji i zlu koje dolazi u paketu sa americkim osvajanjima. Unistili su mu zemlju, ali ne sasvim, zahvaljujuci Rusiji. Ipak ima nade za razliku od Libije, Avganistana i Iraka.
Jeli moguće da se Srbi i Bošnjaci slažu oko podrške Assadu?
Bosnjaci podrzavaju legalnu vlast, medjunarodno pravo, drzavni subjektivitet i integritet. Srbi su dvolicnjaci - ne podrzavaju terorizam i separatizam u Siriji, a s druge strane svoj separatizam, presudjeni terorizam i genocid IDIL-ovskog tipa podrzavaju. Taj dilentantizam srpski ne podrzavaju ni sami Rusi.
@Okrutni Hamo Znamo ko su teroristi momčino. Dvolični nismo,jer javno kažemo da vas mrzimo. Ko je dvolična uštva ,vidjeli smo tokom nedavnih izbora u Americi...to je onako najsvježije....dosljedno potomcima 13 SS Himlerove divizije!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema podrske oruzanim pobunjenicima protiv legalne vlasti. Nema podrske teroristima koji pucaju na institucije drzave, predsjednistvo, ruse imovinu gradjana - bogomolje, spomenike, biblioteke, stambene objekte, ubijaju, etnicki ciste i vrse teror i genocid nad civilnim stanovnistvom. Nema podrske niti pregovora sa teroristickim separatistima koji prave fasisticke tvorevine tipa IDIL, RS, HZHB, APZP - SAMO DERI I RUSI!!! Nas su Ameri zaustavili, ti se nedaj Asade. Samo deri!!!
Zaustavili...da budete rastureni!
@profesor Miljenko Da, umalo da nas rasturite pred Banjalukom sa 500 autobusa, 5.000 traktora spremih za Beograd.
Jednako ubice i zlotvori - Assad i Rusi na jednoj i Zapad na drugoj strani. Kako god, stradali su nevini...
naravno da Zapad brine za teroriste kad su njihovi
Pricajte vi sta hocete,ali covjek nece da preda zemlju kao sto su uradili od Libije i Iraka. Asad nije zlatan,ali pored ovih milion struja terorista je najbolja opcija!
opet ponavljam assad=milosevic
opet ponavljam ISIL je americki
jel nije tako, sta radi isil u Mosulu, ili sta je sa Rakom..civile kolju javno na trgovima samo ako im se ne svidi carapu kakvu si obukao i nikom nista.
je..t će i tebe brko...samo dok dođeš na red ne sikiraj se....