Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijedio on ili desni FPO isto dođe, oboje se žele riješiti smeća koje se nakupilo u Austriji u posljednjih nekoliko godina. Naprijed Austrija, imate punu podršku! Austrija Austrijancima!
feferonx .....znaci letis iz austrije majmune glupi ?:)
@feferonx Austrija je kolijevka navizma. Ako ne vjerujes pitaj Kurca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
paono bı trebalo da desnıca prıdrzava Kurca ljevıca nıje baş najpodesnıja al naıbolje je da ga ovı rambo prıdrzava ıdamu malo pomayzı moşnıce
podrzao ga za prezime 😁😁
Eee vidi Arnolda, propo ko stari kauč, propo ko sporet Labuzan, Akrep...
Cuj podrzao kurca :'D
blm qurac :)
Davno rece moj djed, doce doba kada ce nasi iz Austrije trcati nazad u BiH ili preko bare ako tame ne bude neki koji ih nece... neka neka karma se vraca nasima koji su u Austriji mislili da su u po BiH i radili raznorazne marifetluke decenijama. Isto vazi i za Hrvate i Srbijance... sve je to u pet deka.
Do sada su na jadnu miroljubivu bosnjacku nejac udarali samo krvolocni Hrvati i Srbi no sada, pod vodjstvom pomahnitalog islamofoba i prikrivenog naciste Kurca, raspomamljene austrijske mase udarise takodje. Pomolimo se svi da proradi silni inat bosanski i zaustavi austrijske krvoloke.
Nisam znao da.su i austrijanci toliko naivni. Od godovine prave veresiju. Imaju nabolju ekomomoji u eu a sad hoce to da sjebu.
Najbolju ekonomiju u EU? A Njemacka, Francuska, Britanija?
@whey Ok mozda je njemacka bolja, za fracusku nevjerujem a britanija nije vise u eu. Ali ako upredimo drugih 25 eu drzava onda je austrija medu najboljim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radikalizam nije od politicara napravio super politicara, niti od necovjeka covjeka. Tako I od ovog slavnog glumca politika je napravila ljigavog qhurza da bi spao na te niske grane da podrzava Kurza. Svi koji popularnost traze preko BiH I Bosnjaka zavrsit ce kao ovaj bivsi glumac a propali politicar sa dojkama do koljena.
@Plavi-PodrumBL Alah ga je kaznio milionima dolara zato sto je dirao Bosnjake.
Neka kmecanje o islamofobiji krene... 3... 4.... Sad!
Kako pročitati ovaj naslov.. Arnold podržao Sebastiana kurc..hahah
@mimi1 ja sam procitao Arnold pridrzao kurrca. Nego vidim da je i tebi samo sex na pameti, da li si mozda zainteresovana za sex?
@Albatros100 jesam ali ne s tobom 😂😫😫
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
onaj osjećaj kad ti dijaspora koja dodje svake pete godine na raspust heftu odredi ko će ti vladati .. neprocjenjivo
Odsad, pa nadalje i ubuduće prestajem gledati terminatora, predatora i komandosa!
Filmovi za tinejdžere.
@uzap02 halo duduče samo se zezam, malo ironičan i sarkastičan. Oprosti neću više 😂😂