Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrhunac svjetske istorije, neuki nargilaši . Jedno jutro ili kasno navečer svijeta koji poznajete neće biti a to će biti vrlo skoro. Bolje pročitajte šta vam poručujem i bježite na selo prije nego izgorite u gradovima kao žiške ako vas ne spale atomskim bombama poharat će vas bolestima i glađu.
Tebe kao da je Imran Husein edukovao...
Svaki ce insan svakako vidjeti smak svijeta svog, da li od srca, da li od gljive, ili smog, ili od pive, ali do tad sta? Odzvanja glas negdje ko eho: Do tad ljubi vas Meho.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa nije vam ugrožen teritorijalni integritet, Nagorno Karabah je Azerbejdžanski. A i Kirgistan i Tadžikistan su nešto zauzeti međusobnim ratom. A Rusi će doći ako izvuku živu glavu iz Ukrajine.
Članice ODKB saveza su Rusija, Bjelorusija, Kazahstan, Armenija, Kirgistan i Tadžikistan….. Rusija i Bjelorusija ratuju protiv Ukrajnine a Kirgistan i Tadžikistan ratuju izmedju sebe…..Jedino je Kazahstan slobodan ali oni kao vecinska muslimanska zemlja nece nikad braniti kršćansku Armeniju protiv muslimanskog Azerbejdžana.
Ha ha e moja Armenijo obećanje ludom radovanje teško onom ko ga Rus i Turčin branio samo u se i u svoje kljuse povratit će vam Nagorno Azeri dok se Rusi odazovu
Armenci ratuju na teritoriji sudjedne države i traže vojnu pomoć od nekih država.
što Amerika kuha,nije ni čudo što je Osama bio kivan na njih ,proglasili ga teroristom a oni ustvari prave ratove
što Amerika kuha,nije ni čudo što je Osama bio kivan na njih ,proglasili gavteroristom a oni ustvari prave ratove
Stvar je slijedeća, ocito se zna kome bi oruzije otislo i gdje bi zavrsilo, ako ga i vi nebi upotrijebili protiv naroda. Tako da nato pruza pomoc i daje samo onome kome fakat treba i ko to nece zloupotrijebiti. Ehett
Azerbejdzan nije intervenisao na teritoriji Republike Armenije, nego na podrucju Nagorno-Karabaha i ostalih dijelova Azerbejdzana. Neko se u Erevanu pravi blesav.
Zapelo na protokolu?
Armenci i Azeri u talu da podijele NATO Donacije
Neke ptice nikad ne pooooleeeteee
Ne brinite. Pomoći će vam Iran. Iranska revolucionarna garda je.danas poslala teško naoružanje i ujedno je odlučeno da šalju 45000 vojnika.
...
ko armeni u nagorno karabahu ce zavrsiti agresori u bih jednog dana kad nam brko isporuci bajraktare al u k.cu. brko gotivi agresore
Ma kakvi rusi hoce na koljenima da im dodjete i sami se vratite u njihov sastav a vamo pricaju bajke o pravednom svijetu a generalno oni ne mogu ni sebi pomoci.