Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRATAK KO FEBRUAR
Kao da se takmiče da izaberu što ružnijeg čovjeka na čelo UNa. Ode jedna rugoba, zamijeni je još gora...
Pre svega to je covek od skoro 70 godina i ne moze da izgleda kao Bred Pit,zatim citav svoj zivot je posvetio svom obrazovanju sto je veoma bitno kad se neke vazne funkcije obavljaju!Izvini sto na celu UN nije neka starleta,mozda bude jednog dana,kad vi lepotani preuzmete svet.
@VitezIstine Ma stoji tvoj svjetonazor i podržavam ga u potpunosti. Nije mi do starlete, i one mi idu na neku stvar, već me toliko ružnog svakodnevno pogađa da mi svako prijatno lice instantno ublaži bol u oku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobijedio je najbolji i sa tim se mora i Vuk pomiriti.
Vuk je cestitao boljem,a Camil jos uvek prebrojava i preznojava se,a nece cestitati nikad.