Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi vise sex-a manje mržnje 😂😂
S*eba Obama Trampa na njegovom terenu. Sad ce se Tramp patiti godinama da obori rekord na Twitteru.
Obama je bio dobar presjednik
Davno je Islam riješio problem rasizma : “O, ljudi, vaš Gospodar je jedan, vaš otac je jedan. Nema prednosti Arap nad nearapom, niti nearap nad Arapom, niti crveni nad crnim, niti crni nad crvenim, osim po bogobojaznosti (takvaluku)” -> Hadis posljednjeg Allahovog poslanika sallallahu alejhi ve sellem!
kako ga nije stid tako nesto da postavi. Odnosi medju rasama su najgori u zadnjih 60 godina zahvaljujuci njegovim mandatima.........
Pa nije on džaba nobelovac sa dronovima.
bivsi americki predsjednik, nobelovac i uticajan tviteras. tako mu pise u CViju
Influenser :))
znaci neko na ovoj zemaljskoj kugli ima zadatak da mjeri popularnost tvitova i da pravi rang liste
Bas je dirljivo kad masovni ubica i trenutno najveci zivi ratni zlocinac "tvituje" pa dobije zasluzene "lajkove" i jos se fotografise sa djecicom svih rasa. Evo suze me oblise. Dobro je da nije pozirao krvavih ruku kraj leseva libijske, sirijske, jemenske, avganistanske i ukrajinske djece iako je to sve sto je ovaj lajkovani tviteras ostavio iza sebe. Povraca mi se od imbecila na drustvenim mrezama.
Nije tvitovo kad su bombardovali djecu po Siriji i Libiji...klempavi licemjer na čiju je foru nasjela većina zapadnjaka kojim su mozgove isprali mainstream mediji.
Ako niko nije rođen da mrzi drugog zbog,recimo, religije,zašto se u qranu traži ubijanje onih koji napuste islam? Barak bi kao rođeni musliman to morao objasniti... I kako sad uklopiti "Niko nije rođen s urođenom mržnjom prema drugoj osobi zbog... porijekla i njene religije" Demantovati qran? Dede Barače,poštenjačino...
Barak o hara
Rece Obama koji je obasipao svijet mrznjom prema muslimanima
Koja propaganda
Tri milijona od tolikih milijardi
Izgleda da i ovaj Ograma puno posla nema cim ovoliko visi po ovim mrezama