Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nitko nije osudio Izrael zbog genocida koji su počinili u pojasu gaze nad siromašnim palestinskim stanovništvom i cijeli svijet slavi patnje i stradanja palestinskog naroda ; definitivno je to tako , velicaju se izraelski zločinci a oni oni koji su najmanje krivi će platiti nagorom kaznom a to istrebljenje cijelog jednog naroda , koji živi u pojasu gaze
E jadovi, kako napraviti ispitivanje javnog mnijenja u takvom stanju
ne lazite, kakva statistika, ljudi nikad vise nisu podrzavali oslobodilacku vojsku, i svijetom i palestinom! klix sto ne objavite kako izraelski dron i monstrumi gadjaju civile i sve to snimaju, imate na instagramu eye of palestine, samo s upozorenjem gledajte!
Sto ga ne bi podrzali i da nije bilo onog napada Hamasa,zidovi bi ih svakako zatvarali i ubijali samo u malo manjem obimu,znaju to Palestinci dobro.
Klitorix u raljama procionisticke propagandne masinerije
Koja laž. Znači hljeb i mlijeko ne mogu ući u Gazu ali zato može ući i izaći akademski studij “visokog standarda” o tome šta misle gladni građani Gaze o političkoj budućnosti. Klix - prestanite širiti Cionističke laži!