Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se amerikanci vise boje nego turci,sve u svemu nesto moraju poduzeti,
ovoj osveta turske americi i zapadu za egipat i vojni puc po mom skromnom misljenju,amerika podrzi vojni puc i diktaturu u Egiptu a kao fol demokrate samo da bi se mogo vrsit genocid nad palestincima U KOJIMA UCESTVUJE AMERIKA INDIREKTNO.ko to nevidi il je lud il nekorektan.Sve ce bit ratova dok se ne naprave dvije drzave na prostoru palestine izrael u granicam do 68 i niko nema pravo da ga ugrozava a otimanje paletinske zemlje samo vuce dalju propast izraela i bliskog istoka,tri ipo godine trebalo zapadu da stopira pravoslavne dzihadiste u BIh jos im daju osvojeno legalizuju a Bihac i Sarajevo je bio tri ipo godine kao ovaj grad sto o njemu pisu,toj ta politika zapada licemjerna i haj joj vjeruj na jednoj strani podrzavaju apartheid na drugoj ruse koliko novca toliko muzike,licemjeri hoce tursku da uvuku u rat pa bi onda pustili saude i ove idil da napoadaju tursku,rekli niej to nas rat.cionisti su nepridvidivi zna to turska vlast.
koliko nacionalisti erdoganu mržnja skraćuje horizonte .za ne povjerovati.da je bio malo pametniji pa poslao vojsku u pomoć kurdima kupio bi doživotnu zahvalnost ilojalnost kurda i svim kurdskim ekstremima skratio manevarski prostor....eh ali erdogan očito nije sulejman veličanstveni..kako on sebe doživljava......druga stvar.....brojni forumaši se svrstavaju uz turke? još mi nije baš jasno zašto.pa kurdi su također muslimani,usput su indoeuropski narod - većinom bijelci a usput čovjek kojeg slavi cijeli islamski svijet - saladin ili salahudin...je kurd bio i osvojio jeruzalem :)
pa kurde treba da brane zakleti prijatelji, ameri.. čuj faca, digli se protiv erdoana, a sad hoće da ih brani. tamani gamad.
pa amerika nije smjela sama avionima napadat vec koaliciju napravili , ... kako je jaka Islamska drzava da se tolike drzave moraju ujediniti da bi je napali :) , ...
...čuvaju se za napad na izrael...jer je on slabiji od idilaša...
Turska je imala priliku napasti izrael , kao i drugi rezimi arapa taguta , ocito to nece uraditi , prograam Islamske drzave je oslobodjenje palestine , zato se koalicija skupila da napada nebil to sprijecili
Mudra odluka .. lakse je ratovat protiv Kurda ..