Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo govori predsjednica konzervativne stranke najknozervativnije zemlju EU ( čast UK) onda je EU definitivno otišla u turac ! O čemu li i koliko ozbiljno tek onda razmišljaju liberali i demokrate i omladina ?? GDJE ĆE ŠTA PODUVAT ? Ko da su čalnovi kraljevske porodice KArađorđevića :)
Frau Merkel je bila na listi za Nobelovu nagradu za mir. S pravom. Ja sam misljenja da je to priznanje, zapravo, trebalo pripasti ovoj dami. Svi mi imamo misljenja o svijetu u kojem zivimo. Nazalost, i predrasude. To je slucaj i sa aktuelnom izbjeglicko-emigrantskom krizom. A uzdici se iznad sablona vremena, pokazati da je humanost jos uvijek na cijeni, rizikujuci pri tom' vlastiti autoritet i podrsku nacije - to mogu samo rijetki. Izuzetne okolnosti zahtijevaju izuzetan angazman. I radjaju heroje. Frau Angela Merkel - istinski jedan. Danke schoen za osvjezavajuci cin ljudskosti.
Anđo vidim kao ste integrisali ove Turke i Marokance do sada..vi ste ga popušili a i mi sa vama će da na***o
FRAU MERKEL, Sa dužnim poštovanjem, prije ćete BiH integrisati u EU, a Srbiju u NATO. Ili će Bakir uraditi herojski poduvat i kako sad tvrdi u zadnjoj verziji do godine 2025 zaposlit 100 000 novih u BiH. Koga i kako za sad se NE ZNA, AL NAROD ZNA !
ova zena dokazuje da je moguce biti glavna pored mnogo muskaraca
Zna Merkelica posao.
Ma ona ce ih integrisati izvan Evrope.
...tude bi mognulo bit problemova.
Ne sumnjam ja u Njemce, posložiće to oni.
...slusam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)