Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je politicar otisao sa vlasti svojom voljom ?
Dotle ce njene stranka past na 15% a AFD narast sa sadasnjih 18 % na 30%!
Kad te Ameri zajašu u Maju u Evropskom parlamentu ima da daš ostavku istog trena.
@Poturica18 SAD-isti je jasu od prvog dana njene sluzbe za drzavu. Pokazali joj da slusaju nju i njenu bulumentu a ona - ne reaguje. To se zove: kvalitetno jahanje.
Neka nje još. Mnoga usta je nahranila i u Njemačkoj, ali i Bosni, Srbiji, Hrvatskoj...
Apaurina apaurina navali narode jos malo pa nestalo APAURINA
Kad Merkel ode sa pozicije, Njemacka i Europa odlaze u Helać....zivi bili pa vidjeli....
Angela je jos uvijek politicar bro 1 u Europi i steta bi bilo po Europu da odstupi.Zna ona dobro svoj posao i samo neka nastavi.Njoj jedino ovi ex YU BLECCI nemogu da prodaju svoju maglu umotanu u nacionalisticke folije.
Znamo da neces i da se bojis Trumpa, a on ti je naredio da unistis EU i Eurozonu, umjesto da primis postene radnike iz BiH, Crne Gore, Makedonije itd ti primas dzihadiste i ekonomske migrante s bliskog istoka. Tko god je bio u Njemackoj u kasnim 80tim i ranim 90tim ce se slozit da to vise nije ni u pola one drzave i platezne moci stanovnistva.