Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije tetke Merke,nebi vidio zivota niti Njemacke. Danke Frau Merkel
jakog li zivota 🫣
Nick ti je savrsen
Zena ih gasenjem Nuklearni Elektrana dovela u Zavisnost od Ruskog Gasa i od Uglja !
Hranila pasce koje bi pola EU okupiralo.
Njemacka se skinula ovisnosti o ruskim energentima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imala je harizmu kao diplomata što je danas rijetko. LNjemačku industriju dovela do maksimalne zavisnosti o ruskim energentima. Istovremeno to je bilo blagostanje jer su njemacki proizvodi bili konkurentni. Međutim ispostavio se da je njen prijatelj koji ju je kupovao lijepim riječima i cvijećem od samog početka bio kukurijek i svo vrijeme igrao ulogu do danas. Na kraju Merkel nit smrdi nit mirise, na žalost.
Zar ne bi trebala ona Sveti Gral da dobije ili tako nešto? A šta će drugo nego veliki krst, treba je raskovat na njemu
Ova khucketina je zlo malo zesce ,stizala je njemacku ko niko ,inače CDU stranka je leglo zla i korupcije
Svi ovi sto govori danke frau merkel neka se zahvale i za Christiana Schmidta .. vecu budalu nam nije mogla poslat.
Babuška
Islamofobna kučka, jb je Vučić u šupak,a Milanovic u usta
Tetka je zasluzila i od Bosne najvece priznanje za najboljeg domacina Bosanaca u svojoj zemlji. Jedna je tetka!
ANGELA ♥️💪
Žena je dovela milion “ izbjeglica” sama. Znate li vi koja je to vatra za ekonomije? 2-3 bilijarde u 30-50 godina …
Nas istjerali 1998 . Radili,pricali Njemacki,placali steuer,Europski ljudi, Sve u dure . NE ,zato sto smo Muslimani ,a sada primaju I nepismenog Jovu sa Pala 🤣🤣🤣🤣
A sta ce joj vukodlak vucic pokloniti za podrsku koju mu je davala??? Mozda kukasti krst iskovan u srbijici??!!
Trebali su joj M*urac uruciti.
glavne stvari, zavisnost od rusije, migranti, kovid katastrofalne stvari je uradila. ovaj novi suti i radi, tiha boda brijege valja
Da nije nje nebi vjerovao da je moguće imati platu 3000 eura,a u Bosni radio za 590 KM i još bi radio da nije popustila sa uvozom radne snage!
Nebi ni ja vjerovao da je moguće da ti neko za 4 zida uzme kiriju od 1200 eura, a u Bosni 200 maraka dok nisam vidio Švabiju.
Naravno da je zasluzila priznanje, bila je do zadnjeg atoma snage vjerni sluga Velikog Inkvizitora, pustila je gomilu izbjeglica u Njemacku i kada sam stvarno pomislio da ce u zadnjoj godini konacno uraditi nesto za raju, ona je uvela Co2 porez. Za mene je ona dokaz da parlamentarna (citaj partijska) "demokratija" nema veze sa demokratijom i da je tu da sluzi interesima jedne male svjetske oligarhije.
Ona je bila najbolja i dugo će se pamtiti POLITIČARKA koja je nosila Evropu i niko je zadugo ne može prevazići. Čim ona ode pogledajte šta se desilo u svijetu.