Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ne može, kao ni na Engleze. Sve su to prljave igre i ništa nije slučajno. Evropljani, držimo se skupa, ne dozvolimo da nas gurnu u sukobe koji će nas skupo koštati. Svi evropski narodi: Njemci, Italijani, Bošnjaci, Šveđani... moraju biti jedno protiv ubačenih službi, fašista, ruskih sluga i sl.
@uzap02 Pa jesu ako se nisi očešao o školu, što je u tvom slučaju očigledno. :D
Ona samo kaže da eu treba da postane malo vise sebična kao amerika i trump ce da podvije rep.Živi bili pa vidjeli slijedeće poteze. USA treba eu više nego što eu treba USA.
Zasto USA treba EU vise nego sto EU treba USA?
@YoggiSA prvenstveno kao saveznika,ako bi se kojim slucajem eu i ostali opredjelili za otvorenu saradnju sa rusijom,dalje imas azijski blok americi bi fakticki ostao samo commonwealth kao partner izuzimajuci kanadu.jasno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar ni Kolinda? A ona se bas ponadala da se nasloni na Trampa...
@prdavitelj I Dodik isto.hahha
Cini mi se da se sprema new Holy Roman Empire...
Nece cojk vise da mu anglea trpa bemvejove i folsvagene , reko ohani baba malo i ova namah digla nos
i netreba Merkel hanum. nego haj ti ljepo kod Ređepa na divan pa se fino dogovorte. Bolje tije s Ređepom nego chetnikom putinom koji bi ti zgazijo švabiju još gore nego oni staljin.
Eu kao i USA su na testu, da li su unije poput njih moguće u budućnosti ili je budućnost u cjelovitim jedinstvenim nacionalnim državama.
Putko ti i mladzi i blizi.Od onog sjedova nejma fajde ni Melanija vec ha prati sto mora
Kakva groteska. Ocito je da Berlin po treci put pokusava da osvoji (unisti) Evropu, samo ovog puta preko islamizacije. I kao i poslednji put, Velika Britanija se u poslednji cas probudila, dok se Francuska nalazi u politickoj i kulturnoj komi. Ali dobro, ima ko ce ih opet oslobadjati. :)
Mjenjaj dilera dilbere:)
A na koga da se osloni? Na Bugarsku, Hrvatsku, Slovacku ili na pola Kipra? :-) Jadna je ta EU gdje ti Inzke i Lajcaci kolo vode.
Opet 90% ti sunarodnjaka ko god da si ode radit i zaradjivat u toj jadnoj EU a da valjda zato što im je predobro u matićnim zemljama pa ošli avanture radi ..
To je u privrednom smislu, ali česi su poznati kao nevjerovatno hrabri vojnici, pa talijani, da ne govrimim o spremnosti Šveđana ili Austrijanaca ! :)
Nek se osloni na moju cundaru
našto si ti spao bože sačuvaj
Na cundaru
Vidjeli ljudi u EU da Trumpy fura svoj fazon. Boong boong bing bing
Aj ne kenjaj matora, svi ste vi americka trckarala