Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trba sa bakom leci, dobro je covjek i normalan
Ma neeeće nas. Ma gdje će nas? Mirno spavajte, rata nece biti!
Ovaj kepec bi da iskoristi priliku da se valjda nametne kao neki novi lider EU.Briranija u svom devru zbog brexita,Angela uskoro odlazi a on bi da se preko leđa Balkanske bijede kao uzdigne.Pa neka se uzdiže iznad one svoje babe komplexaš jedan. u ovoj evropi se stoljećima ništa ne mjenja.Sve se vrti oko tri kraljevstva.Il su Francuzi, Englezi ili Germani.Samo ko brže iskoristi neku krizu da preuzme vlast
Na Zapadu su bogate zemlje ali u mnogima ljudi bas i nisu. Ne samo materijalno vec i duhovno. Tamo mnogi ne znaju ni sta je ljubav.
Ja sam za to da mi napravimo svoju uniju ili nesto tako :) Pa nek se po*eru vise!
članice EU Litvija od 2004 god Latvija od 2004 god Bugarska od 2007 god. pa I dan danas mijenjaju s one zakone a ti bi komplet državu BiH DA primiš kad bude imala zakone kao Njemačka Austrija Danska ili tvoja Francuska.To ti je kao da dobiješ odma punoljetnih dijete.
Bogate zemlje neće više siromašne u zajednici.
MI SMO SA EU ZAVRSILI... ODNOSNO EU NAM JE FINO PORUCILA DA SMO NEPOZELJNI.
Nama je najvažnije da uđemo u NATO,EU, manje, više!
NEVU U EU. Imamo mi jos nerjesenih racuna izmedju sebe na balkanu. Treba neko da plati srebrenicu kodovo itd. Pa kad to poravnamo onda nas zovite.
@Aliibaba I opet bi po nosu , ebo ga ti , mani se toga Ajmo svi tamo gdje nam je bolje
@Aliibaba još jedan pripadnik tastatura brigade.....