Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veli u mene stari, koji je bio borac od prvog dana do zadnjeg: "Slabi su Ukrajinci borci. Da smo mi imali sto oni dobijaju, mi bi cijelu srbiju osvojili."
Pa sto niste imali. Vama uvijek treba neko pomoci.
@skankhunt420 Tvoj stari baš neki šaljivdžija, vidi se da je 1. april... :-)
Da, da, kompletno unisteni tenkovi i IFV-ovi i napad odbijen, a na svojim mapama geolociraju ta navodna unistenja iza linije, tj. tamo gdje su vec rusi zauzeli
pa jesi li cuo za povlacenje uprkps tome sto neprijatelj ima velike gubitke? 😂😂😂
Tako je. Rusi su probili ukrajinsku odbranu i ušli nekih 20-30 kilometara u dubinu. Sad slijedi ulazak pješadije, i dalji prodor. 12 tenkova su Rusi izgubili, ali Ukrajinska obrana je probijena, i pitanje gdje će se zaustaviti
Ukrajinci su se trebali ukopati jos davnih dana
Ukrajinci ako ne mogu ili neće da postave najmanje još milion ljudi na bojno polje, bolje da pregovaraju o miru. Armija BiH je od milion sposobnih muškaraca na bojno polje postavila 250.000 vojnika, dakle 1/4 ljudskih potencijala. Ako oni od 40 miliona ne mogu 1/10 postavit ili najmanje 4 miliona, nisu ni zaslužili da imaju državu ako se neće borit.
Ja ne znam jesam li staromodan ili šta, ali ima li iko da je za mir?
A, kako mislis zavrsiti rat ukoliko ne pobijedis agresora? Mislis da ce te huligani prestati mlatiti samo zato sto ti nisi za nasilje!?
Kao prvi svjetski rat. Rovovsko ratovanje, beskrajni valovi ljudskog mesa uništeni od strane moderne tehnologije. Za šta? Hoće li neko tu živjeti, sada kada je sve uništeno? Neće nikada niko. Ali politika je čudo.
Pa jel dosta vise druze
Pitajte HappyTV i Pink, oni znaju najbolje. Cuj analiticari ISW-a ...