Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, vehabija odabrao da zivi u drzavi koju najvise mrzi?🤔 Ma, bravo Ameri, prekucali ste igricu. A da znate koga ste postavili na celo organizacije koju ste vi osnovali, to vam vjerujem.
Šta reći? Kome posluku porati? Amerikanci sve znaju, a ukoliko se činjenice ne slažu s njihovim saznanjima, utoliko gore po činjenice!!!
Cim amerikanci tvrde mora da je tako... Zar postoji budala koje još uvijek vjeruju amerima
Sad lagano napadnite IRAN pod izgovorom zbog Al Kaide… Jadni ste. Morace neko i vama stati u kraj a mogao bi to lagano biti IRAN.
Nek nisu terorističke grupe mimo islamskih.. ko u ovome svemu sto se desava ne vidi borbu zla protiv istine, neka razmisli zbog čega se svijet ovoliko okomio na muslimane, zašto to nije obratno, i zašto to nisu neki hindusi ili budisti ili sta ti ja znam.. Uistinu šejtan ne miruje. Ako zaista osjećate neku neobjašnjivu odbojnost prema muslimanima i islamu općenito, možda je rješenje da odete na rukju, pa da vidite kad iz vas zaigra.
Ide uvodjenje demonkratije u Egipat sa F35
Selefija u Iranu??? Ne znam ali ako oni to kažu valjda je tako.
Americi je potreban realni ili fiktivni neprijatelj. "Novi sef al kaide"... mislim, ko normalan moze tome vjerovati ?
Tko je šef cionističkih terorista,koji decenijama terorišu Palestince.!?
Boravi lik u Iranu 😂😂😂.Ma jasta,i Hitler je jos ziv i on je u Iranu.
Pitanje je jesu li amerikanci njemu javili da je on šef. Čovjek će pročitati iz medija pa će se iznenaditi
coek obucavo pilote za boing sive boje i dje pogodit u zgradu da se srusi ko karte.... pametan cojk....i to sve iz pecine
Bitno je da nije Al Scmith...yebem li mu bebe u brcice
Kad se sjetim koliko su samo videa snimili u studiju kao isil😅🤣🤣
Sve ove budalastine poticu od njih, od ovi neki virusa, ratova do teroristicki grupa, zive za to.
Jasto ga i ovi izmisljaju, izmisljene organizacije, izmisljeni likovi, itd. Pa i bin laden se skolovao kod njih, nigdje veze.
znaci egipat ili nesto oko egipta je sljedece.
Oteo si mi misao iz glave.
Lik ima najljepše ime na dunjaluku !!