Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Palestinci nemaju pravo da se brane? Ma.u vam g e n o c i d n u.
Kad kažu da se brane ne misle na svoju Ameriku nego brane svoj đavolski plan
svima se mudica malena stisnu kada dođe borbena grupa američke mornarice; inače poznata još kao i "druga najveća avijacijska sila na planeti" ;)
Brane se na 5000 km od svoje kuce. Brane se na tudjoj teritoriji hahahha
američki interes je sigurnost cijele planete, a domet američkih oružanih snaga je globalni, i kosmički
drNassarOriquee Dal je sigurnost to što jedna zemlja u zadnjih 280 ratova je uključena u 260 ako je ko dežurni nasilnik i siledžija svjetski odnosno svjetski teroristi e to je Amerika ali neće ni njihov terorizam zauvijek trajati bilo je i većih carstva u historiji pa su potonuli kao atlantida
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeđanje inteligencije
Citav zivot se brane po tudjim zemljama
Napadaju tudju Drzavu i kada se narod te Drzave brani Amerika i proglasi i kao Teroristi
Tako su i stari Rimljani vojevali. Prvo isprovociraju protivnika, pa kad protivnik napadne onda uzvrate uz poruku da se samo brane. Ništa se nije promjenilo.
Čuj da se brane u Jemenu, brane se u Vijetnamu, brane se zamalo na Kubi, brane se u Afganistanu, ovi dođu na tuđu teritoriju da se kao brane, pvmaterina, ima Kinez i Rus u nečemu pravo, mada i oni jedu g
Šef američke odbrane Lloyd Austin je također general u oružanim snagama i također je član odbora Raytheona. On može napisati narudžbu za oružje, odobriti njegovu upotrebu i ono najvažnije, dobiti proviziju za prodaju u isto vrijeme.
Brane se ljudi hahahah e cuj pravo da se brane pa stvarno dokle
Mi nismo daleko od Huta . Kad tad mozemo dobiti po guzici.
nema šprdanja sa amerima i britancima ;)
Amerikanci iskoristili priliku da se brane u Aziji hahaha. Nema veći zločinaca od Amerikanaca. Kako bi bilo da Kinezi ili Rusi pošalju avione u centralnu Ameriku i brane se ?
Jest jarane kad bi smji poslat.Kina i Rusija culo koji laje a ne ujeda
Samo rokaj , ja bi onaj napalm bacao ko u Vijetnamu .
dobro dokle klix misli tolerisat i dopustat uzp-ovcima da konstantno sire mrznju fasizam i islamofobiju pa koji je ovo racku vise smrdo j..o ti majku svoju fasisticku katolibansku
čuj pa zar je jemen u americi
10 000 km daleko od tebe nije odbrana, nego NAPAD! Ostalo je sve nacin prevoda vijest i interpretacija- propaganda.
Koji "heroji branioci"
Nadajmo se da se Huti neće krenuti braniti ispred NY ili LA