Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada imas drzavu gdje je Alijin sin poglavica, gdje je Bisera dobila posao jer je Sekina jaranica, gdje Selmo ide u Japan da se provodi....a nema vakcina i migranti dolaze....i opet ce seljaak glupii da glasa za poganu SDA , gdje reis zloupotrebljava vjeru i spasava SDA ! sto ih nije za vakcine okupio ?
Zaboravio si druge dve poglavice i njehova stada, ne kontam zasto vam je samo Bakir kriv kad imate i ostalu dvojicu koja cine sve da nam bude gore, pa zar glavni krivac za vakcine nije predsjednik v.ministara iz snsd i ministar iz hdz, ne pravdam ministre iz sda i oni su losi al budite bar realni. A narod je najvise kriv sjedimo i kuckamo po kljixu
Zasto svi koji su bocani i dalje moraju da drze distancu, nosaju maske, idu u izolaciju kao i ostali? Mislite ako se bocate da cete moci putovati, ici u kafane, bioskope, vratiti se u normalu? Svi koji misle imaju ozbiljan problem percepcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uskoro će sve svjetske televizije opet u Bosnu.... Mi jesmo krdo bikova, ali ovaj put imacemo i prvo kolektivno krdo ali od korone
Fala SDA
bojim se da ne dodjemo da ta vakcinacije prodje i sve i da opet ostane virus
Imacemo kitu a ne kolektivni imunitet samo lazu.Nije ni 10 miliona Amera dobilo vakcine a CNN laze da je broj preko 80 miliona.Jos nisu uspjeli vakcinisati ni ljude preko 65 a to znam jer moji toditelji cekaju od decembra prosle godine na spisku
Mogli bi i mi, ali na teži način, tako što će se bukvalno svak zarazit pa ko osta osta....
Do ovoga neće doći jer vakcina slabo djeluje protiv novih sojeva. Zašto se ne poboljšaju vakcine mRNA ? to je jednostavno za razliku od vektora. Da bi se i slijedeće godine morali vakcinisati. PROFIT
Ameri
Zasto svi koji su bocani i dalje moraju da drze distancu, nosaju maske, idu u izolaciju kao i ostali? Mislite ako se bocate da cete moci putovati, ici u kafane, bioskope, vratiti se u normalu? Svi koji misle imaju ozbiljan problem percepcije.
Hahaha kakve lazi i spinovi. Nit ce se 85% vakinisati niti ce te iste vakcine vrijediti napredne godine kada nove mutacije dodju.
Pa naravno
i onda taj imunitet bi trajao do jeseni, pa opet ponovo, i tako dokle
Cim i Americi postane bolje mediji ce ohladiti pa ce i jod nas biti normalno stanje mediji sire crnjake i koronu
Mi ćemo prije njih. Bez ijedne vakcine. Sila smo. 💪
Mi ćemo ga imati prvi i bez vakcina...više od pola naroda je imalo kontakt sa koronom.
A to nikakvom stdijom nije potvrđeno
Dobro jutro Snjokiji
I americki majmuni ce imati kolektivni imunited dok se nasi primati u vecem entitetu sjete da nabave vakcine. Pri tome ce, garantujem vam, nabavljati najlosije.