Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Bosni za 36 pljacki uz 36 ubistava ne bi dobio toliko.
@Albagdadi nisi u pravu, legalizira to po zakonu!
@Albagdadi. jarane tacno si to napisao...ali ili sam skroz puko a jesam malo ili nisam dobro procitao tekst...pise da je 70-tih godina osudjen za pljacku koju je izvrsio 1983 godine...
Naslov upućuje da je zbog "krađe 50 dolara" a u stvari je zbog oružane pljačke. Izraz "ukrao" zvuči nevino, kao da je neko dijete ukralo. On je nožem prijetio i možda bi ubio čovjeka koji ima porodicu. To što je on na kraju odnio 50 dolara je samo sticaj okolnosti. Mogli bismo reći, on je bio možda spreman ubiti za 50 dolara i tu ništa ne mijenja činjenica da je on crnac. Možda je presuda previše za oružanu pljačku ali možda je spasila od gubitka života zbog 50 dolara.
Sto je previse previse je ,ali da treba nase kriminalce malo duze strpati iza resetaka to stoji...
Odakle pravo nekome da toliko kazni covjeka ,svi grijesimo, kako se nije stavio u njegovu kozu prije presude. Nije ubio nikoga, silovao, premlatio
Sramotni klix Hahaha 1983 godine su inace 70 te 😂😂 Mediji uzas
demokratija je to...
Nabijem američku pravdu
50 dollara haha jos mu guzovni kanal razvalili
Čudno, kao da u to vrijeme ni jedan bijelac nije izvršio slično krivično djelo...?
Nije imao para za dobrog adovokata.
I onda kazemo Sjeverna Koreja luda zemlja.
E moj jaro ovdje iznude nekog milion. Sjutra na slobodi.
čitaš li ti ovo Bakire?
eto tako se kaznjava kriminal, iako mislim da je bilo prestrogo postoji nesto iz ovoga sto bi trebalo nauciti
Hoće te da čujete najgoru stvar oko ovog prosječni porez u Americi za zatvorenika za jedan dan oko 35.000 dolara.malo sam računao zbog ovi 50 dolara Amerikanci su platili oko 14.700.000 dolara ako to nije ušteda onda ne znam šta je.
@fbUser1567227198 jah , ti i tvoja uciteljica na popravni
Hoće te da čujete najgoru stvar oko ovog prosječni porez u Americi za zatvorenika za jedan dan oko 35.000 dolara.malo sam računao zbog ovi 50 dolara Amerikanci su platili oko 14.700.000 dolara ako to nije ušteda onda ne znam šta je.