Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tobejarabi
Sto? Ako nema nikakve zdravstvene posljedice, sto ne bi trebalo cim je FDA-approved, i ako je istog okusa, ne vidim apsolutno nijedan razlog za ovako primitivnim, da ne kazem glupim stavovima.
Zanima me jedu li ovo meso oni koji su dosli na ideju da proizvode ovo meso te ga prodaju. Misljenja sam da je ova prehrambena revolucija rezervirana iskljucivo sa fukaru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo zapsmtite da bi ovo prošlo prvo trebaju da nam zabrane uzgoj govedine pod lažnim izgovorom klimatskih promijena. kompanije štimaju da se sve vještačko koristi jer oni to lako kontrolišu za razliku od stočarstva
Ako neće biti kancerogeno podržavam! Svi mi volimo meso, al ono nastaje ubijanjem životinja.
Nije fer sad će i vegetarijanci i vegani moći da jedu meso ko i normalan svjet.
sta reci....dobar tek
Eeee sada možete da jedete čvarke na miru xd
Pošto su ćevapi
Gluho bilo
Upamtite za 15-20 god neće biti prave svinjetine jer će to biti luksuz bit će zabranjeno ubijati i kokoše sve vrste svinja jer će nam nametnuti ovo genetsko smeće živi bili pa vidjeli..
neces ni znat da ovo jedes
Mi smo pokusni, mi to vjerojatno već 20 godina jedemo, a da i ne znamo, a niti oni koji to uvezu..
iće to ko halva :D
Trebali su prvo pronalazače i finansijere i njihovu dječicu hraniti ovim makar godinu dana, da vidimo prvo jel to zdravo, ima li tumora i rakonje. Ovako opet njima profit, a nama prisilni rizik, isto kao sa fajzerima. Ne bi me iznenadilo da se stočarstvo zabrani, kako bi 100% profita išlo eugeničarskim transhumanistima koji će nataviti jesti prave bifteke u svojim privatnim avionima.
jedite travu vi sto ste za ovu vjestacku tvorevinu, manje cete kakiti od krava kasnije ;)
Ovo je jos dobro ...samo da ne jedemo vjestacke kocke hrane ko u filmu Snowpiercer ...
Naslov je mogao glasiti, dozvoljeni najsofisticiraniji otrovi u hrani, isto znacenje bi bilo.
Vegani u transu...