Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ga onda oni ne vode pa da vidimo konacno taj sukob izmedju dvije sile aa ne preko ostalih..
Ne bi volio vidjeti to..
S obzirom da ih pomazu Amerikanci imaju pravo da ih kritikuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ginu u desetinama hiljada. Probijanjem linije na Donbasu koji utvđivan 8 godina ostaje prema Dnjepru čista livada tj stepa. Dakle nije nebitan nego je kiselo grožđe.
stvarno kapa dole ljudima, ginu ko rasada ali opet se bore imaju muda
Gledam prilog na Russia Today. Djetetu poginulog ruskog oficira urucuju Play Station. Dijete i mater skacu od srece. Nekoj supruzi urucili ceker povrca. Koja bijeda, jbte.
Koga zanima realna situacija: Douglas Abbott Macgregor (born January 4, 1953) is a retired U.S. Army colonel and government official...poslušajte malo sta realan i nekorumpiran čovjek kaze, a ne ovi ublehasi sto rade za globalisticku propagandu. Isti oni koji su nas maltretirali sa COVID-om i vakcinama pa sad sve laz ispade.
Cuj to a kostantno na BBC i CNN kako Ukrajinci napreduju ....A PIRAMIe ????
Ako se povuku iz Bahmut a, sve je cistina do Dnjepra
Kakav Dnjepr, Pariz pada za tri hefte.
Cuj amerika nezadovoljna kako ukrjina vodi rat....
Čekaju vas, Amerikance, da se uključite!
Sve je bitno kad se domovina brani.
Ma nema većeg morala nego kad braniš svoju državu od agresora ,Amerika pojma nema kako je kad neko vrši agresiju na tvoju državu , imali su teroristički napad 11 septembra i to je to..Ostalo znamo napali su Irak i još neke zemlje ali na kraju bez nekog većeg uspjeha.
bez veceg uspjeha sipak. rat se davno prestao voditi zbog teritorija. rat se vodi zbog resursa. irak je opljackan i unisten kao drzava. naftna polja i ostale resurse su poklopili ameri i zapadni saveznici. isti slucaj sa libijom i egiptom.
Herojima slava
bahmut nesmije pasti.
Arapi najavili Juan iDrahmu odmah nisu zadovoljni ratom?
Bakhmut je nažalost postao mljevaonica mesa. Jedina je razlika ta što Ukri tu gube najbolje vojnike. Ovi Rusi su pak ubacili Wagnerovce (čiji je sastav 80% plaćenici i kriminalci) u juriš. Nešto kao i Srbija što je uradila sa Vukovarom - ubacila Arkanovce (krimosi, navijači, vikend-ratnici) da se tuku od kuće do kuće, dok je regularna vojska artiljerijom tukla iz daljine.
Na kraju ce biti Zapadna i Istocna Ukrajina kao Juzna i Sjeverna Koreja.
Bice samo ruska Ukrajina. Ono malo ostalo ce iteti Poljska i Madarska
Dace njima ameri dajton
Upravo su Ukrajini trebali poslati još više haubica i riješiti ruske snage kod Bahmuta. Onda sve pada kod Rusa. Kad su se već tako zgrupisali na jedno mjesto.
Potrebno je zaustaviti rat, naći kompromis, pregovarati, dok još nije iole kasno. Kakva ofanziva i tri lijepe materine...