Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja procito “zabranu abdesta”
Niti jednu drzavnu vlast ne interesuju njihovi gradjani, radi se o moci i pravljenju dealova sa likovima poput Bila Gejsa. Drzave vam roditelje prepustaju toku trzista, pa kako se snadju, kada dodjete na ovaj svijet upisujete drzavne skole koje vam ne nude adekvatno znanje za potrebe trzista, nastavljate obrazovanje na korumpiranim Univerzitetima, hranite se pesticidima, razboljevate i sakupljate pare za ljecenja. Koja je korist od drzave?
Btw. nerijetko vam drzava navuce vojnu uniformu da branite pravni poredsk od kojeg nemate nikakvog interesa. Drzave su dobro organizovane kriminalne organizacije, prije ili kasnije na njihovo celo dodju zlikovci
Dok u Njemackoj azbest skidaju radnici građevinskih firmi u posebnim radioaktivnim odijelima u Sarajevu i u velikoj vecini gradova kroz azbestne cijevi dolazi voda za piće. I kazu dobio rak.
Sav naš glavni vodovod je uradjen cementno azbestnim cijevima.
Zbog Republikanaca kao sto je ovaj: Trump je opisao azbest kao "najbolji vatrootporni materijal ikada napravljen".
U Ameriki je najvaznije da farmacija ima zaradu.
Ne tako davno koristili smo ovaj azbestni crijep, kako se zvao salonit, na izvorima pitke vode. Točak, Sopot kako je ko zvao. I mislim da je tako bilo u skoro svim selima. Neznajući se trovali
I azbest je biznis. Ko te pita za zdravlje u Americi? Moš' crći ko ker, koga briga. Samo lova bato. Materijalizam je njihova vjera. Nemaju oni dodira sa savješću.
Pa zato što tamo politiku kreiraju lobističke skupine. A građevinski lobi je pred Kongresom rekao da od uklanjanja azbesta neće biti ništa dok mu se ne nađe isplativa alternativa.