Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka je malo amerima, vise su mi se na k...c popeli sa svojom prljavom politikom Oni su krenuli k\'o nekad Engleska, da koloniziraju cijeli svijet. Evo do cega dovodi njihova politika, do ponovne podjele svijeta. A izgleda da je to bilo najbolje rjesenje, makar se znalo ko je ko, a i mira je vise bilo. Sad mi se cini da nema kutka na zemlji gdje nema nekog sranja.
Ovoliko krkanluka ima samo jos u RS ... to jes kod Dodika. Stvarno je tuzno vidjeti ovakvog \"politicara\" na vrhu jedne drzave.
E nek mu je ovako rekao,ko da je mene pitao!Hoce ameri da budu vladari svijeta,e pa ne moze!
ludjak
ljudi to se zove nova REALNOST HAJD SAMO VESELO!!!
Malo ko u BiH dobro poznaje politicke prilike u Juznoj Americi. Vecina zemalja tamo je siromasna uprkos ogromnom prirodnom bogatstvu jer ono uglavnom oduvjek kontrolisu stranci. Posljednjih godina je ponovo na sceni val ljevicara (Chavez, Morales) koji rade slicne stvari kao davno nekada Aljende u Cileu. Resursi su glavni uzrok politickih kriza i ratova u svijetu posljednjih 100 godina. Slicno je i u Avganistanu recimo, gdje su svi koristili resurse osim Avganistanaca, tako je bilo sa Rusima tako je sada sa \"Oslobodiocima\"...
ode sve do vraga...ma samo udri brate pa ces imati novu gruziju tamo
budala a ne legenda, izazvace novi rat. pozvao je ruse da naprave vojnu bazu u venecueli, samo da bi isprovocirao amerikance. koji idiot
Jest legenda majke mi
Legenda!