Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Picka im materina i oni pocinju ko cetnici,kad nemogu na frontu onda ubijaju zene djecu i ranjenike. A to je dokaz da su picke ko ustase i cetnici,tako su i u bosanskom ratu ginuli: jedan vojnik armije BiH na sedam cetnika,a devet ustasa pa vidite. Za najjacu armiju na svijetu BiH Armijuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
šta je miševi(bošnjaci), sad vam Ameri ne valjaju!? stvarno ste neviđene prelivode
Ovo je sve propaganda.
Državljanin BiH zabarikadirao se u Švedskoj zbog deportacije Državljanin BiH koji se u utorak sa 15-godišnjim sinom zabarikadirao u kancelariji švedske službe za imigraciju u znak protesta zbog odluke o deportovanju, predao se juče, saopštila je švedska policija. Portparol tamošnje policije Svente Melin rekao je da se ispostavilo da nije bila istinita tvrdnja ovog čoveka da ima eksploziv pričvršćen za sebe. Švedske vlasti odredile su da neimenovani muškarac i njegov sin budu deportovani. Njih dvojica ušli su u utorak posle podne u službu za imigraciju u Flenu, 120 km zapadno od Stokholma. Melin je naveo da je neimenovani muškarac tvrdio da je postavio eksploziv i u svom stanu, ali istražioci nisu ništa otkrili. "Policija ispituje 44-godišnjeg muškarca, dok se o dečaku stara socijalna služba", rekao je Melin
Promašio psa i ubio šurjaka ZENICA - Šaban Orlić (31) ubio je u utorak popodne na ulazu u najudaljenije zeničko selo Pepelari svoga šurjaka Enesa Čolomana (35), potvrđeno je juče u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona. Nakon što je Čolomana ubio jednim metkom iz pištolja, Orlić je ranio sebe. Zbog dvije prostrelne rane desne noge smješten je na Odjeljenju hirurgije Kantonalne bolnice u Zenici, gdje ga obezbjeđjuju pripadnici MUP-a ZDK. Kantonalni tužilac Jelisaveta Plasto, koja je zajedno sa policajcima obavila uviđaj, rekla je da ne može dati detaljnije informacije o tom ubistvu "u cilju istrage". Kako saznajemo od stanovnika Pepelara, koji su prisustvovali ubistvu Enesa Čolomana, domara u Planinarskom domu, do ubistva je došlo zbog višegodišnjeg nesporazuma oko šume između njih dvojice. Orlićev otac je vlasnik preduzeća koje se bavi eksploatacijom šumskog bogatstva i zbog želje za monopolom nisu omiljeni kod stanovnika Pepelara i šire, kažu mještani. "Tog popodneva sa Čolomanom je bio njegov pas, koji je počeo da laje na Orlića, na šta je ovaj uzvratio pucnjavom. Nije uspio pogoditi psa, nego je u glavu pogodio Čolomana", rekao je jedan svjedok tog ubistva koji nije želio da se njegovo ime pominje u novinama. Enes Čoloman je umro na licu mjesta, a Šaban Orlić je u histeričnom stanju sebi u nogu ispucao dva metka. Nakon desetak minuta, kako su rekli mještani, stigli su policajci, dok je Orlić u pratnji svog brata otišao u zeničku Službu za hitnu medicinsku pomoć, odakle je prevezen u Kantonalnu bolnicu. Kantonalno tužilaštvo odmah je naredilo pritvor za Orlića, a sahrana Čolomana će biti obavljena danas u Pepelarima.
ha ha jebem li ti sve zivo i mrtvo. ko si picko?!
ma jebo ti sve ovo
komentar
veliki pozdrav sadamu husejinu,koji se nalazi na godisnjem odmoru.
jebem i ja tebi, al u picku! pizdo pobjeglicka...
haha jebem li ti majku posred usta!!
Ja ove snimke vidio ima dva mjeseca na sledecoj stranici. Ima puno ruzni stvari. www.ogrish.com
pa gdje ti ovdje vidis petoricu, glupko jedan? nekada su bila trojica, sad su ostale samo cizme... hajde ne serite mater vam jebem licemjernu, sve veliki muslimani, picka vam se ogadila! sad su odjednom iracani postali ugrozene zvijeri, a to sto su stoka i sto su ubijali sve zivo i po kuvajtu i po iranu i po sopstvenoj zemlji, to nema veze, oni su ipak muslimani. jebo li vas bog licemjerni! ne volim ni amerikance, svaki put kad vidim da je jos koji zaginuo bude mi drago jer i oni kontaju da su boga za jaja ufatili. al i ovima treba jebat mater, plemenska stoka, isto ko sandzaklije, umjesto da se smire i naprave zemlju uz nesto americkih para, jok, njima je vaznije hoce li neku mahalu drzat kurdi, siiti ili suniti... goni ih sve u picku materinu, treba im prodati sve oruzja sto imamo i uzivati u ovakvim lijepim ratnim snimcima... joj sto volim vojni VHS!
pa lepo sam vam rek'o...
Pa već je poznato da su Ameri pederi. Čudi me da ovaj general nije pozvao kakvu veću raketu, jer su uočeni strašni neprijatelji sa vjerovatno biološkim oružjem... Daće Bog pa će se Amerikancima vratiti sve ovo što rade i što su radila ova dva Buša. Kako su ih oni izabrali nek se tako i je*u kad su ih izabrali, tako i oni kažu nama za naše političare. Što se tiče ratnih pitanja, bio sam u ratu i vido ranjene (bespomoćne)četnike. Realno, nismo ih spašavali jer smo bili u jeku borbe pa smo svakako spašavali naše ranjenike i svoje glave (čuj da ga spašavam pa da me neko od njegovih spasilaca smakne; ni u ludilu). Međutim, nismo ih ni ubijali. Takođe akcija je jedno-borba prsa u prsa, a ovo u Iraku je drugo-okupacija. Neko leti pa vidi 5-cu neprijatelja, dvojicu ubije, jednog rani, a dvojica pobjegnu. Letač ne napušta bojište ili ne lovi ova dva bjegunca nego dokrajči bespomoćnog ranjenika onako da se osveti je stavrno ratni zločin. Ili je pak nešto puno gore, genocid npr.