Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma on je lud covjek ..nacista
@Talib \"Islam se uzdiže iznad rasnih,etničkih,nacionalnih ,političkih i svih ostali podjela i ujedinjuje ljude na čistom monoteizmu!\" Ima li tu mjesta za one koji baš ne misle tako? \"A koliko ste se smirili na tom ateizmu,pokazuje činjenica,da svaku vjerusku temu posjećujete,zar to ne govori nešto?\" Tema ovog članka je pravo na slobodu govora, kao i na odgovornosti pojedinca koji tu slobodu upražnjava? Jedna od jako bitnih tema, koja nije ograničena samo na vjernike, mislim..
Ampak a gdje će ćeš poslati one hiljade plavokosih njemaca koji su zadnjih godina prešli na Islam,pustili brade,pokrili svoje žene,njemice? Islam se uzdiže iznad rasnih,etničkih,nacionalnih,političkih i svih ostali podjela i ujedinjuje ljude na čistom monoteizmu!Ali neznalice i dalje neznaju!
Spasili su život ovom (pas)toru zabranom ulaska! @ateist.Jel to način da dokažeš svoju \"istinu\"?Nama muslimanima ateisti su toliko \"bitni\" da ih nema sa ovakvim krmećim komentarima,nikada ama baš nikada vas nebi ni spomenuli.A koliko ste se smirili na tom ateizmu,pokazuje činjenica,da svaku vjerusku temu posjećujete,zar to ne govori nešto? Zar nemožete da vidite kolike ste bolesne lude?Kad si mene vidio da komentrišem neku ateističku temu?Još da se upuštem u vrijeđanje?Ja sam ubjeđen u istinitost Islama i ja/mi nemamo potrebe da vrijeđamo vaše nevjere,i neistinita ubjeđenja.Šta si htio postići sa takvim komentarom propalice jedna.Ako nećeš da vjeruješ nemoj,crkni,ali na taj nivo se ne spušta imalo norlmalno ljudsko biće,pa makar i nevjerovao.Za tekve poput tebe uvjek ću biti terorista.ALi takvi poput tebe uvjek će biti muškarca samo preko internete.Umri u svom jadu,Islam i vjernici će dominirat.
@Ateist U Pravu si imas prava da radis sta zelis to tebi niko ne brani ako tebi kultura,odgoj i savjest tako nesto dozvoljava onda np. e vidis sad razlike a kada neki krscanski ili muslimanki fundamentalist kaze \"da treba sve ateiste porokat jer na to imaju prava \" -Ja kazem a zasto sta su oni tebi krivi a oni kazu da ateisti su samo otpad ljudskog roda bez vjerovanja u boga i zato njih mez milosti mozes rokat ili s anjima brisat bulju
unija antiislamistickih nacionalnih organizacija \"pro Europa\" poziva sve zainteresirane da se prikljuce ovoj slobodarskoj organizaciji ! Europa Europljanima i onima koji cijene europske tekovine, islamisti nazad u svoje zemlje !
Zamisli koliko trebas biti zatucan pa spaljivat svetu knjigu hahahahahha ali ipak je on samo propovjednik i nije Terorist ne nikako cvrsto u to vjeruje zakon USA... A demonstranti koji se bune protiv paljenja kur\"an-a su Islamisti hahahahahaha Ja bih samo da se pokakim na zakon,ljude,vlade,vladare i sve one koji neznaju realno da gledaju stvari...
...on nije \"kontroverzni\"...on je obično nacističko smeće...
lijepa vijest