Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko se javlja. Koliko ste samo vi napali država bez razloga.
Slava Kini
Тајван је Република Кина, то су борци против комунизма из кинеског грађанског рата. НРК не признаје њихову независност и сматра их дјелом цјеловите Кине. То је 100% исти народ, само идеолошки подјељен. Као и Сјеверна и Јужна Кореја. Рат се може избјећи.
U Tajvanu je vec to stara vijest vjerujte
Sta ima da razvije. To je davno razvijeno
Kad da ocekujemo kandidatski status za Tajvan?
Ima li sta da ove gnjide americke nenprate... u sve su umjesani samo cekaju priliku da provedu svoju 'demonkratiju' i 'oslobode' narod. Na kraju poubijaju,pokradu i pobjegnu kao u Afganistanu,iraku..
Ako nam je ovolika kriza zato sto je Ukrajina ,,neki kazu najveci proizvodjac svega na svijetu"...sta ce tek biti kad budu ratovali Tajvan i Kina....koji u stvari stvarno nesto proizvode...
Najveci proizvodjac svega pa trebali su imati ekonomiju bolju od Njemacke,ovdje samo narod prave budalama
*ebali ih više napadi i agresija, samo da ljudi ne mogu normalno živit. stoka, kojoj je jedino stalo vladat nad drugima
Ovi sta najave to se i desi. Ako je jedna bijedna Ukrajina zaustavila tok zivota, sta ce tek napraviti napad na tajvan koji proizvodi 90% mikroprocesora.
Napanite ih vise sta cekate
💪🇺🇸
.God Bless America. We are the strongest 💪🇺🇸
BMK!
dok Putko zavrsi svoje pa ce onda oni