Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putuj Afriko, nemoj više čekati na nas... Da jedna JAR bude uzor Evropi... Na šta smo spali, i to bez ikakve uvrede za JAR
Ko u ovo vjeruje ima neki problem
E jes im jaka pomoc hahahah
Da nema plina rublja bi bila potpala za roštilj
Kaubojima se teško naviknuti da više nisu gospodari svijeta. Al' moraće se naviknuti vremenom. JAR kao suverena država sama odlučuje kome će prodati svoju robu. Bar je to jednostavno za shvatiti.
Bili na strani Ukrajine ili Rusije, meni je ova situacija ista kao korona: postoji ministarstvo istine i samo je jedna istina - koju oni proglase. Glas razuma, činjenice, drugačije mišljenje, diskusija, rasprava itd.. su zabranjeni
Pa evo ti imas drugacije misljenje pa ti niko ne brani da pises o tome, tako funkcionira na zapadu. Aj probaj u Rusiji imati drugacije misljenje od rezima pa da vidimo sa kog sprata ces se okliznuti.
'Ebeš čamuge. Nego, prema najfriškijim informacijama, ukrajinske snage su pokrenule kontru u regiona Bakhmuta, i trenutno je žešće j*banje ruske keve u toku.
Znači Rusija je primila pošiljku kopljadi, motki, toljaga, čugelja, strijela, itd.