Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjes na mjesto gdje je priroda velicanstvena i pozelis da sutnes i ubijes vjevericu. Jbt, stvarno ima svakakvih ljudi.
Da je bio Obama na tom mjestu, gurnuo bi ga sa apetitom! Inace americka demokratija, I medijska propaganda, 16 hiljada dolara za ubicu vjeverice, I medijska hampa A ovamo 200 miliona dolara za izraelske rakete, u ciju unistenja palestinski domova, I jos mnogo tih drzava.... Demokratija
Nasi su jos gori..... http://radiosarajevo.ba/mobile/novost/139870
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav retardirani kreten moras biti za ovako nesto, ne vjerujem...
Moras biti retardiran a la France :)
Ovo su isti oni francuzi koji bojkotuju podrsku GAZI..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je.bala vam vjeverica mater američku , a ni glasa za 500 ubijene djece u Gazi .... treba vama svaki dan 11.septembar
Boris Siber kupuje Vjecnicu
Kakav bolesnik moras biti da bi ovo uradio... Svoje ubilacke nagone danas ispoljava na nemocnoj vjeverici, a sutra na covjeku. Bolesnika iza resetaka.
Naki cetnik sigurno, neki dan zgazise lisicu pa onoliki narod pobili u ratu.
Cuj nagrada 16.870 $ a kazna 5000$. Znaci prijavim prijatelja, platimo kaznu od 5000$ i ostatak podijelimo.
Šta Reći IDIOT !!
ja da sam sutnuo, sam bih se prijavvio, platio 5000 kaznu, a ostalih oko 11000 zadrzao :D...pa stvarno, da su covjeka nekog ubili, ne bi dali ovolike pare da se pronadje ubica cccc
A dok ginu 100 - tine nevinih ljudi sjedite skrstenih ruku. Ja sam za da se ova osoba kazni, ali zivot jednog dijeta je vaznije od bilo cega.
Dijeteta
Nek ovi iz PETA-e dodju malo u bosnu, da vide kako nasi lovci ubijaju risa, pa se onda hvale na fb-u.
Tolika prasina i briga oko vjeverice,a zaboli ih za dijecom Gaze...oni nisu izgleda ni zivotinje....mamu vam vasuuuu
Idiot
Ti isti sto pate za vjevericu ubijaju svjesno il nesvjesno ljude u islamskom svijetu! ti isti maeri! a sada dizu frku oko vjeverice!! ... aj boze bolesno!
Mogu ja prijaviti sam sebe ?
E TAJ SE KRIJE U KAKNJU A UBIJA VJEVERICE PO VARESKIM SUMAMA
MA OVO JE STRAŠNO,J.BO VAM VJEVERICE MATER RETARDIRANU