Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je BITNA razlika između Demokrata i Republikanca ??? U par kilometara graničnog ZIDA !!!
pa erdoan je sagradio vec tri zida....pa sta?....izraelci zid imaju vec 30 godina....svako pametan zeli da zastiti svoju zemlju...svima je jasno da prema eu u ovom trenutku ide 80 miliona migranata....amo brisel glumi multi kulti a papa im pere noge....sta mislis kako ce to da zavrsi?...mirom i ljubavi?...neko namjerno hoce krvavi rat u evropi....
@DRYDominaror Da su SAD uložile milijarde DOLARA, namjenjenih za izgradnju graničnih zidove, u privrede CENTRALNO AMERIČKIH država, sada ne bi imali problem sa MIGRACIJOM !!! IZGRADNJA zidova nigde u SVIJETU neće riješiti suštinski PROBLEM GLADNIH i BISIH !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tramp je inace u 73. godini na energiji mu je i pozaviditi..
Sad ce SAD biti poznata i po Trumanovim jajima i po Trumpovom zidu🤣
ako je "Američke Demokrate" ispravno, onda je jednina od toga americka demokrata? ili valjda treba da ide americki demokrata - americki demokrati?
Ista govna ba...ili demokrati ili demokrate.
BUILD THE WALL
Ma lola je već skonto ko će mu od havera dobiti posao na dizanju zida... Truhli biznismen, ljigavi predsjednik.... ali i onako su im svi i do sad bili isti...
Izgleda da bi naj pametnije bilo podignuti metalni zid oko trampa.
najpametnije*
@Tmuša i Tma Mozda si u pravu kada gledas na situaciju iz zemlje u kojoj je nezaposlenost visoka a ekonomija losa. U Evropi to nije slucaj. Tamo nedostaje toliko radne snage da oni ni sami neznaju kako obezbjediti dovoljno ljudi. Cijla istocna Evropa se prazni i ljudi odose na zapad da rade. Poceli su zaposljavt i poljake od 50/60 godina starosti.
lik svoje naumio i gotovo.. ili ce dati sredstva ili ce sve preuzeti pa ce raditi sta hoce .. nemaju taj luksuz da mu sve stave na raspolaganje...boje se ..
Dodick politika. Zaprijeti Bakiru da će blokirati i njegove pare, ovaj podvije rep kao curica i podijeli sve što je ovaj tražio. Onda dodick kaže da mu nije dovljno i da hoće još pa opet malo zablokira, a Bakir se opet naguzi. Sad plaće kako bošnjaci ne kntrolišu ništa.
*plače
"... u vezi sa finansiranjem"
Ovaj Trum ako ne unisti svijet nece niko, OK da Amerika treba nova rjesenja, ali covjek samo ukida sporazume , sa Iranom nuklearni , sa Rusima o srednjem dometu , sa Kinom .....al daj gdje su novi o tako opasnim stvarima ?
Ovaj Trump je živi dokaz da je svijet u opasnoj eri gluposti!