Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, kada Ameri rokaju, oni iskljucivo rokaju Al-Kaidu, ali kada SAA i saveznici rokaju po tom istom Idlibu, oni ciljaju iskljucivo civile, bolnice, obdanista, azile za pse i slicno...Bravo Ameri!.... Pardon, masmediji!
Od cega je vjerovatno 45 civila ali to ne ide u medije...
Dobri su ovi iz Londona...kad Ameri gadjaju,svi poginuli su vojni komndanti,a kad Rusi i Sirijci gadjaju,onda su sve sami civili😂😂😂😂
Tko je došao,došao,postavljaj sve po redu,kad odjednom breb
Ameri koriste pametne bombe koje rade manje kolateralne štete. Rusi sa druge strane ne koriste pametne bombe, jer su pre skupe, nego rusi bacaju stare kasetne bombe i tim oružjem opskrbljuju sirijsku vojsku, takve bombe uglavnom sravne cijeli kvart, sa militantima i ženom i djecom.. u ostalom taktika rusa i assada je spržiti sunitski teritorij, i poslati što više izbjeglica.. put turske, bosne, srbije, gdje će većina zapeti..
Ovo je samo jedan veliki Plan naseljavanja toga naroda po evropi uglavnom po njemackoj !! Pogledajte samo koliko tamo lazni izbjeglica ima ! Analiticar jedan je izjavio da u njemackoj ima mjesta za 270000000 gradjana ? A u cijelij evropi za 4 miljarde .i vako od njemacke nema nista samo stranci i ovA arapska stoka dje udjes samo oni a bas ti samo sebe i svoje prvo Gledaju
Sad ce i vas uragan sravniti !
Ja vidim djecu a ne alkaidu
joj sta mi je sa komšijom Ibrom?
Isti sto su ih naoruzali i obucili preko Turske i Izraela sada ih bombarduju.. nesto poznat scenarij
Ove u Idlibu tuče ko stigne.
Je li to nas Nato put?
https://syria.liveuamap.com/ Zanimljiva je koalicija Amera sa ovim zutim dijelom, gdje su izgleda vecinska naftna polja. Valjda nisi Al- Kaida kada kada dozvoljavas besplatan pristup tim poljima, sta li vec?
ubili su oni ka****. oni prospu bombu, zagine 90% civila, a ako koji idilovac naleti, dobro je
Jedni brane Amere drugi Ruse kao neku vrstu nacionalnog interesa a pakuju kofere za Njemačku.
Bombar dan?
Ko to briše tragove i vrši isplatu u dolarima .Rok upotrebe istekao i ostatak obavezno uništiti.