Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@odgovor - ko je rekao da je on dio Elite !? Husein nije izabran on odabran da radi sto mu se kaze ! Buch ,Clinton,Bush,Carter ...Brezinski ,Kissinger ,Bildt,Owen....svi pripadaju Komitet 300,Bilderberg.CFR,Rimski klub ...koji su u sluzbi Iluminatima.
Amerika pusi lagano na svim poljima> ekonomija, privreda, vojna industrija, energetska politika, oslabljena podrska Evrope u ratovima koji SU izgubljeni. Sad se pita njeft a ne larado.
@dr Leo: i samo zato sto se zove \"husein\" on nije dio elitne klike. hahaha, sto su nam fino oprali mozak nema sta :-). @eyric: vecina zaljevskih snobova koketira sa islamofasizmom. u cemu je razlika. i jedno i drugo je ispiranje mozga rulji kako ne bi razmisljali o pravim problemima.
Svijetom vlada fasisticka Elitna klika pomocu FN ,NATO,....Husein je samo odabran za odstrela kad dodje vrijeme .. dec.2012g.
God Bless America, Land that I love.
vidi i on da vecina ovih snobova evropljana koketira sa fasizmom...pa ko bi pametan uopste zelio imati posla s njima ako ne treba...pametan cojk:)
E moj Huseine ,kako ce te zrtvovati ,cim im odradis posao ,, isto kao i tvoje idole Kenedija , Franklina i MLKinga ...
u cemu je problem: 1. ovaj crni predsjednik odrastao u indoneziji ima manje veze sa europom od bilo kojeg prijasnjeg predsjednika. 2. europa gubi polako globalnu bitku i nije vise u centru americkog interesa, kao sto je to azija i prije svega gospodarski kina.