Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, iste laži i propaganda, kakvu je Srbija vodila i još uvijek vodi. "Srbija nije ratovala u Bosni". Evo sad i Rusi pjevaju isto. Nije govno, nego se pas posr'o.
Ista go*na i Srbi i Rusi. Ista matrica. Vječno ugroženi.
Pa ako išta Putin je najviše zaćerao Srbadiji. Kako sada da Srbadija arlauče "Kosovo je Srbija" a u isto vrijeme da arlauču "Donjeck i Lugansk nisu Ukrajina"? Malo paradoksalno? Uglavnom sada je EU i NATO pao mrak na oči a kao lampinjoni u mraku svijetle Janez Janša, Orban, Vučić, Dodik i naravno Zorangutan Milanović. Da poželim "sredno delanje" uz poruku - ne obra se bostan po planu ali će se platiti cijena po radu.
Napadaju ih u vlastitoj drzavi pa jos i u UN-u. Primitivizam i prosipanje sile na djelu.
Krivoslavce je trebalo slomiti dok taj njihov kulturološki fašizam nije dosegao vrhunac i ojačao uz pomoć Trampova, Kineza i sličnih njima, kao što se 40ih uradilo sa Njemačkom, prvo denacifikacija, pa onda ekonomija. A išlo se suprotno, sve u svrhu jačanja krščanstva, zapad je iskopao sam sebi rupu, a nama su je iskopali njihovi (a bome i ruski) igrači u politici i medijima.
Kada su bili na koljenima 90-tih trebalo ih je zgaziti kao bubasvabe, ali se to nije uradilo. Isto je trebalo uraditi sa Srbijom i opet se nije uradilo. Sada svi zajedno snosimo rezultate tog kukavicluka. NPR uporediti to sve sa odnsom prema Njemackoj nakon WWII
ispada da su ovo ograničeni napadi na vojnu infrastrukturu i da neće zadržati svoje jedinice na teritoriji Ukrajine, osim na ovim dijelovima koji su u rukama separatista
Kako je svijet raskrinkao Ruse, a sa tim i braću im Srbe, majko moja mila. Maske su već pale.
Ne oglasava se Vycic, Dodik ronhil da osude napade. Ovo je samo primjer ko je agresor kroz istoju bio
Ova invazija je psihopatska igra Putina, nesto sto smo bijeli kod njegove brace dozivotno osudjenih zločinaca Karadzic, Mladic i drugih
"Nije rat, nego specijalna vojna operacija." Ima li kraja ruskom bezobrazluku, aroganciji i ponižavanju ostatka čovječanstva?
Srbi i risi isto sranje drugo pakovanje
da ste postovali sporazum iz Minska i ne pustali sirenje NATO saveze na granicu Rusije nista se ne bi desilo
pa evo Amerika prva, neda ti da budes dobar sa Rusijom i Kinom ako si u NATO savezu
da se prosirio onda bi bio nuklearni rat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)