Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljiv članak profesora (emeritus) na Filozofskom fakultetu u Sarajevu - Enesa Durakovića. "Jerusalim - korak bliže kataklizmi: Mnogi ne znaju za moć judeo-evangelista, ISIL je 'mačiji kašalj' za njih!" https://depo.ba/clanak/175679/jerusalim-korak-blize-kataklizmi-mnogi-ne-znaju-za-moc-judeo-evangelista-isil-je-maciji-kasalj-za-njih
Evangelisti u SAD, a koji danas broje više od 40 miliona. To su teleevangelisti budući da imaju nevjerovatno velik broj vrlo gledanih, utjecajnih TV stanica širom SAD (i Kanade), veoma velik broj radio stanica, te da te medije neštedimice koriste za podršku cionističkoj politici u Izraelu i izvan njega. Izvanredno su organizirani, hiperaktivni – do neslućene agresivnosti prema islamu, posebno prema Arapima.
TAKO MI VREMENA ...KADA SE POHNE U ROG...UH,UH,UH
Zar nije Al Aksa prije bila Solomonov Hram u kom su se obozavali paganski bogovi? Neki kazu i vrsili satanisticki obredi..
😂😂😂 ajde da se ne blamiramo sa mi na svojim “strucnjacima” po bijelom svijetu
Izvinite sto smo namjerno pogrijesili. Pa to rade vec 40 godina palestincima a mi se cudimo.
ne zna taj ambasador ni Francusku na karti pokazat, pa šta se čudite...
Pa ovi ce i napraviti treci hram.
Pa zar ima veci govana na svjetu pa dobro nisu bas puno gori od genocidasa
oni se trude da se pokopaju hiljadama godina... i na kraju će se pokopati
Židovi teroristi
Evandjelisti Americki guraju Izrael u rat, po nnjihovom vjreovanju Isus ce doci opet kad Israel bude samo jevrejski i onda ce da sudi svima.Ako koji Jevrej ne htjedne da prihvati novog Mesiju bit ce ubijen. I sad ti je jasno zasto su radikalni krscani za ovaj poduhvat. Cekaju da se ispuni prorocanstvo koje u stvari nisu nikada ni razumili. Isus je bio zivio, razapet, prezivio razapece, umro u Indiji kao poslanik gdje mu je i mezar i nikada se mrtav covjek nece vratiti.
Hitler je bio u pravu !!
Apsolutno nista sto bi trebalo nekoga normalnog uvrijediti. Ali, naravno, sljedbenici Muhamedove sekte ce se naci tesko uvrijedjeni.
Smece
Zaigrace mečka i pred Amerikom i izraelom.
smrt cionistima